G4Media.ro

Prefectul Capitalei a convocat luni, la 10:00, ședința Comitetului Municipal pentru Situații…

Prefectul Capitalei a convocat luni, la 10:00, ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență. Tema: scenariul de funcționare a școlilor

Luni, la ora 10:00, se va desfășura ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, a anunțat purtătorul de cuvânt al prefecturii București. Noul prefect, Traian Berbeceanu, a convocat ședința a cărei temă principală este stabilirea scenariului în care vor funcționa școlile și grădinițele în următoarele 2 săptămâni.

Traian Berbeceanu a declarat astăzi că ”mâine va avea loc şedinţa CMSU. Noi am avut o şedinţă pregătitoare cu principalele structuri reprezentate în Comitet. Am solicitat puncte de vedere de la toate structurile reprezentate în Comitet şi vă pot spune că, în unanimitate, ideea este că vom menţine măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta. Numărul de pacienţi depistaţi pozitivi îngrijorător, deci nu avem niciun motiv de relaxare”.

În ceea ce priveşte o eventuală redeschidere a şcolilor – aşa cum cer diferite structuri sau anumiţi politicieni – Berbeceanu a precizat că, având în vedere actele normative care sunt în vigoare, la peste 3 cazuri la mia de locuitori, şcolile funcţionează în scenariul online.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Primarul Capitalei a explicat destul de clar aceste aspecte, maine doar vor fi definitivate procedurile.
    Nicusor Dan – The Lone Ranger;
    Berbeceanu – Tonto.

  2. deschideți școlile, idioților…nu vrem să ajungem toți infractori cu funcții, precum acest prefect si compania.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.