G4Media.ro

Prefectul anunță prelungirea carantinei în Constanța: Vom intensifica prezența forțelor de ordine…

Prefectul anunță prelungirea carantinei în Constanța: Vom intensifica prezența forțelor de ordine în stradă

Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a anunțat joi că sunt foarte mari șanse să se prelungească perioada de carantină în municipiul Constanța din cauză că nu a fost înregistrată o scădere semnificativă a numărului de cazuri COVID-19 în ultimele două săptămâni, transmite Info Sud-Est.

„Se efectuează analiza de risc. Având în vedere că rata de incidență este pe platou fără să se înregistreze o scădere semnificativă sunt șanse foarte mari să se prelungească carantina. În momentul de față ne aflăm într-o zonă de platou, undeva la 10,50-10,80 – de unde putem evolua în orice sens. Noi sperăm să fie sensul bun, având în vedere măsurile pe care le-am luat și care se vor intensifica în perioada următoare”, a declarat Prefectul Constanței.

Acesta a precizat că se va intensifica prezența forțelor de ordine în stradă în perioada următoare:

„Vom intensifica măsurile în ceea ce înseamnă prezența forțelor de ordine în stradă. Regulile sunt respectate. În momentul în care mergeți pe stradă sau într-un centru comercial veți vedea că foarte multă lume respectă regulile în ceea ce privește masca și distanțarea socială”, a mai transmis Coșa.

Prefectul a spus că așteaptă analiza de risc de la INSP, pentru prelungirea carantinei, în această seară sau mâine dimineață:

„DSP va termina analiza astăzi, o va transmite INSP-ului. Așteptăm ca fie în această seară, fie mâine dimineață să avem avizul de la INSP”.

De asemenea, prefectul Coșa a mai transmis că deplasarea la vot se va face în mod liber pe baza cărții de identitate, chiar dacă carantina va fi prelungită.

Context

Rata de infectare în municipiul Constanța a ajuns joi, la 10,54 cazuri la mia de locuitori, după două săptămâni de carantină. În ziua carantinării, 20 noiembrie, municipiul Constanța înregistra 9,35 cazuri la 1.000 de locuitori.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Daca deciziile carantinarii sunt inutile?

 2. Pentru ca a fost de mare eficienta mai prelungim aiureala o saptamina.

 3. Carantina pentru fraieri
  Pentru popi si pupatorii de maste e liber, Vela garanteaza

 4. Dacă n-ați văzut pîna acum un prefect prost, uitați-vă la ăsta.
  Faptele: (i) ,,În ziua carantinării municipiul Constanța înregistra 9,35 cazuri la 1.000 de locuitori”, (ii) azi, după două săptămîni ,,a ajuns la 10,54 cazuri la mia de locuitori”.
  Vorbele prefectului: ,,Având în vedere că rata de incidență este pe platou fără să se înregistreze o scădere semnificativă”. Pentru ăsta de la 9,35 la 10,54 e scădere, ,,decît” că nu e semnificativă! Sigur e sbsolvent de Stefan Gheorghiu, pe vechi.
  Și mai zice prostu’ ăsta: ,,veți vedea că foarte multă lume respectă regulile”; bă, cînd ai de-a face cu o pandemie ca aiasta nu ,,foarte multă” ci toată lumea trebuie să le respecte. D’aia stai tu cu curu’ ,,pe platou”, de ,,foarte multă”.

 5. Tine-ti tablagii si jeg ofiterii in cazarme! Si altii au scos armata in 89 si a iesit genocid, au ciuruit romanii!!

  Tablagii, ultimii la carre, in cazarmi! Nu suntem atacati, luptati impotriva poporului roman!

  Tic tac! Specialilor daca tradati poporul… Tic tac! Criminalii din 89 si acum sunt revolutionari! Nu scapati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.