G4Media.ro

Precizări PNȚCD: Domnul Pavelescu a participat la summit-ul de la Madrid în…

Sursa Foto: Twitter

Precizări PNȚCD: Domnul Pavelescu a participat la summit-ul de la Madrid în calitate de persoană fizică, nu mai este membru al partidului

PNȚCD susține, într-un drept la replică transmis redacției G4Mediar.ro de secretariatul partidului, că Aurelian Pavelescu a participat la summit-ul suveranistilor de la Madrid în calitate de persoană fizică, deoarece nu ar fi avut nici un mandat de a reprezenta partidul și n-ar mai fi membru.

Redăm mai jos precizările secretariatului PNȚCD:

”Având în vedere articolul publicat de către dumneavoastră în data de astazi, 3 februarie 2022, sub semnătura domnului Dan Tăpălagă, Partidul Național Țărănesc – Creștin Democrat dorește să vă informeze despre faptul că domnul Aurelian Pavelescu nu mai este președintele partidului, ca urmare a candidaturii la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Ecologist Român.

Această candidatură aduce de la sine o demisie de drept din partid, stabilită de legea partidelor politice prin Articolul 8, Aliniat 2 cât și de statutul partidului.

Aurelian Pavelescu împreună cu fostul prim-vicepreședinte George Rizescu, prin candidaturile lor pe listele altui partid politic, au lăsat partidul inert și fără conducere. In situația dată, 1/3 dintre organizațiile partidului s-au reunit și au stabilit o nouă conducere a partidului a cărei înscriere este în curs de soluționare.

Pe rolul instanțelor de judecată, se desfășoară procese de soluționare a problemelor din interiorul partidului.

Având în vedere cele prezentate mai sus, domnul Pavelescu a participat ca persoană fizică la acest summit, în condițiile în care nu a avut niciun mandat de a reprezenta partidul, dânsul nefiind membru al partidului.”

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Deci clovnul nebun care furase stampila si conducea PNTCD ul nici macar membru nu mai este, saracul Coposu, ce om si ce au facut caricaturile de oameni de dupa el din acest partid. :(((

 2. Daca primeau aia persoane fizice fara mandat, intra si Simion :)))

 3. Ce i-a pacalit Pavelescu pe extremistii europeni!! Acum se va inscrie in Haur

 4. alt looser cronic …

 5. A observat cineva cum toate partidele au nişte băieţi din ăştia apăruţi de nicăieri şi cu ascensiune fulminantă în partid? Kâtzu la PDL, Ciorolacu la P$D, Dan Barney la USR, Georgescu la HAUR… Oare care o fi secretul succesului? Nu cumva e interesul naţional?

  • @Motz,
   Ai uitat (?) Să menționezi că păzea chilia in calitate de răcan, timp in care starețul se întâlnea pe lacul Floreasca cu Tartorul Zâmbăreț, avându-l pe Dan Iosif la vâsle…Se discuta punerea Economiei Naționale la picioarele arhimandriților, dar și la picioare călugărilor de rang inferior, la schimb cu promisiunea că aceștia toți își vor ține cădelnițele, calibrul 7,62, in tocurile din piele…
   Howgh!

  • Oameni adevărați certificați cu mastere in aparare națională, niște securiști împuțiți care au acaparat mediul de afaceri si clasa politică in loc să și vada de felia lor. D aia moare Romania !

  • Să nu uităm pe Preafericitul General Izmană din Clanul Ziditorilor la UNPR. Sau pe Preacucernicul Petrov Mondialul de la Anvers la PMP. Toţi de ţară iubitori şi geambaşi de partide de tip grup infracţional organizat.

   Desigur mai există şi Preafoartefericitul şi Prearânjitorul Ilici de la Moscova, dar acolo nu mai ţine de parohia Mănăstirii SECU ci de Patriarhia NKVD-KGB-GRU. Acolo se ia lumina direct de la Răsărit împreună cu ordinele pe unitate.

 6. CAM jigodit in poza. S-a dus pe persoana CAPRA???! … a lucrat la TZAPU…. Da” Simione nici in poza nu E? ……

 7. Franțuzoaica blondă flancata de doi papagali si o mâna de cocoșei gata de deranjat patul si instaurat dictatura.
  Sa ia aminte fraierii, naivii si perverșii care argumenteaza ca second amendment din Constituția Americană e o prostie anacronica pentru Occident.

  Respect si admirației pentru profunzimea vizionarilor care au fondat Constituția USA, dreptul cetățenilor de a cumpara si deține arme e singura metoda realista de descurajare a psihopaților care visează la puterea absoluta conferita de dictatura.

  • e clar ca daca ii vine chef de dictatura americii, cu “investitii” militare de sute de miliarde de coco/an, se blocheaza in niste redneci derutati, ca au ei pistoale.

  • Bogdane, dacă nu ește deja acolo, mută-te în SUA. Cu siguranță se vor găsi niscaiva extremiști să te ajute să emigrezi. De integrare nu-ți fă probleme – ești deja unu de-al lor.

 8. Dacă la summit-ul ăsta au invitat măscărici de teapa groparului PNŢ-CD e cam clar ce fel de maimuţoi au fost acolo şi ce fel de soluţii au… în principiu nimic.

 9. Alo, pnțcd am și io o intrebare ; Cristian Terheș, parlamentar UE este ok sau e și ăla vopsit ? Oficial reprezintă pnțcd, da’ e ciudat că partidul n-are un suflet de parlamentar în țară, a reușit totuși să bage pe cineva la UE, pe post de prim organizator de demonstrații.

 10. Pacaliciul asta a ‘ajuns’sa reprezinte PNT-CD-ul?Bine,la ce ‘companie’are?!….Mizerabilii de Orban are harta Hungariei în birou…de aia se gudura pe la Putin…chiar nu realizați chestia asta?..Nu da 1 forint pe Tratatul de la Triagnon…Morții lui jigodie!