G4Media.ro

Pot începe lucrările de 100 de milioane de euro de la noul…

Sursa foto: Primăria Constanța

Pot începe lucrările de 100 de milioane de euro de la noul stadion din Constanța / Guvernul a aprobat finanțarea

Guvernul României a aprobat, marți, memorandumul de finanțare pentru construirea noului stadion din Constanța, la aproape o lună după ce ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea (PNL) anunța că de „mâine”, construcția noului stadion „va intra în linie dreaptă”, relatează Info Sud Est.

Anunțul a fost făcut de primarul Constanței, Vergil Chițac, printr-o postare pe Facebook. „Pas uriaș pentru noul stadion Gheorghe Hagi: Guvernul a aprobat astăzi memorandumul de finanțare, CNI urmează să semneze execuția lucrărilor”, a scris acesta.

„Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării și are valoarea totală de 380 milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuția Primăriei Constanța”, a adăugat primarul Constanței.

La începutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu făcea referire la proiectul de la Constanța, de aproape 100 de milioane de euro, cât și cel pentru construirea stadionului din Pitești.

Adrian Veștea arăta, pe 2 aprilie 2024, într-o postare pe Facebook, că a trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare, “urmând ca de mâine, după ședința de guvern, construcția stadionului să intre în linie dreaptă”. Ședința de guvern a avut la două zile distanță, iar memorandumul invocat de ministrul Dezvoltării nu se regăsea în agendă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bani de stadioane se gasesc mereu.

    Bani de spitale si/sau aparatura specializata nu gasesc!