G4Media.ro

Poşta Română: Pensiile au fost distribuite într-un procent covârşitor. Până la sfârşitul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Poşta Română: Pensiile au fost distribuite într-un procent covârşitor. Până la sfârşitul zilei, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim / Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale

Compania Naţională Poşta Română a precizat, vineri, că pensiile au fost distribuite, până la acest moment, ”într-un procent covârşitor”, iar până la sfârşitul zilei se estimează că se va ajunge aproape la procentul maxim. Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale. ”Aceste cazuri apar în fiecare lună, iar cei aflaţi în situaţia aceasta îşi vor putea ridica pensia în cursul săptămânii viitoare de la oficiile poştale”, a transmis compania, transmite News.ro.

Reprezentanţii companiei Poşta Română arată, într-un comunicat de presă transmis vineri, că livrarea pensiilor a început în 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora.

”Ce părea imposibil săptămâna trecută s-a reuşit printr-o mobilizare exemplară a salariaţilor din Poşta Română. Poştaşii au reuşit să livreze pensiile în mai puţin de o săptămână într-o premieră pentru Companie, proces care durează de obicei 15 zile. Distribuirea pensiilor în avans, înaintea Sărbătorilor de Paşte, a reprezentat un efort extraordinar din partea tuturor entităţilor implicate în acest proces: Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Ministerul Finanţelor, Casa Naţională de Pensii şi partenerii noştri din domeniul bancar. Toate părţile implicate au colaborat remarcabil pentru îndeplinirea termenelor stabilite de către Guvernul României”, explică sursa citată.

Potrivit comunicatului, pensiile pentru luna mai au început să fie distribuite din 27 aprilie şi ”toată echipa Poştei Române s-a mobilizat exemplar, lucrând peste program, în weekend şi în zile de sărbătoare pentru a finaliza distribuirea pensiilor înainte de Sărbătorile de Paşte”.

”Poştaşii sunt liantul principal în tot acest proces. Aceştia au dovadă de profesionalism, punând mai presus de toate grija faţă de clienţii noştri.Chiar şi astăzi, în Vinerea Mare, unii poştaşi sunt în continuare pe teren şi distribuie aceste drepturi pentru ca beneficiarii să se poată bucura de sărbători liniştite alături de cei dragi”, arată compania.    

Astfel, pensiile au fost distribuite, până la acest moment, ”într-un procent covârşitor”.

”Până la sfârşitul zilei de astăzi, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare.Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale, în care beneficiarii nu au fost găsiţi la domiciliu sau au preferat să ridice direct de la oficiul poştal. Aceste cazuri apar în fiecare lună, iar cei aflaţi în situaţia aceasta îşi vor putea ridica pensia în cursul săptămânii viitoare de la oficiile poştale”, precizează sursa citată.

De altfel, compania adaugă că a luat toate măsurile posibile pentru a asigura livrarea pensiilor înainte de Sărbătorile de Paşte prin: asigurarea unei bune colaborări cu toate părţile implicate; mobilizarea întregii echipe, atât administrative, cât şi operaţionale prin ore suplimentare, lucrul în weekend şi lucrul în zile de sărbătoare; gestionarea unor costuri suplimentare pentru a respecta Hotărârea de Guvern şi Memorandumul emise în 25 aprilie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. E o minciuna sfruntata! Sun strazi si blocuri intregi in sectorul 2 in care pensia nu a fost distribuita de PR, iar informatia de prin vecini este ca va veni dupa data de 7 mai! Ar trebui sa va interesati pentru sunt convins ca nu e vorba doar de sectorul 2, Bucuresti.

  2. OP 60 București deschide după 7 mai,Ciolacu marele mincinos

  3. Oh, cand vad cat avant patriotic national din partea unei dintre cele mai retrograde institutii din Romania nu mai stiu ce sa fac cu atat emotie…

  4. E cel mai mare.mincinos pe care l-a avut posta vreodata. Este un om de nimic. El se crede american. Auzi , procent covarsitor. Bombastic,megaloman,trufas si mincinos. Nu s-au atins nici 30% din totalul de.pensii. Dar sinoe noi ne-a mintit. Ne-a tepuit. Ca sa.nu ne plateasca zi dubla,ne-a dat 3,4 ore. Atunci si noi am lasat-o mai moale. Un mincinos bolnav.

  5. La noi pe scara au pus afise de marti ca pensiile vor veni dupa 8 mai(am vazut hartia aia lipita in geam cam pe toate blocurile din zona). Covarsitor…

  6. Eu am rezolvat ,au a venit pensia,dar am băgat la amanet verigheta și am luat ceva pentru masa de Paște.Ciolacu,să-ți rămână o bucată de miel în gât,mare mincinos.

  7. Băi dar Procent Covârşitor ăsta umblă prin lume mai ceva ca nea joha, călătorul fără griji. Acum îl vezi in Coreea de Nord că grasul ăla e reales cu Procent Covârşitor si hop si la noi de mână cu laudele realizărilor marceliene. De-ar veni anul ăsta pe la nişte comasați si sora lu’ ăsta, Înfrângerea Dureroasă, tare bine ar mai fi.