G4Media.ro

UPDATE Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 a fost reluată în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

UPDATE Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 a fost reluată în condiţii normale, după o posibilă tentativă de sinucidere

Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată joi seara în condiţii normale pe Magistrala 1, începând cu ora 20:05, după ce o posibilă tentativă de suicid a avut loc în staţia Obor, a anunţat compania de transport subteran de călători, transmite Agerpres.

„Metrorex informează că astăzi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în staţia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie”, a spus compania.

Conform procedurilor interne, organele abilitate, împreună cu Metrorex, au deschis o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Până la finalizarea intervenţiei organelor abilitate, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfăşurat în sistem pendulă între Dristor şi Iancului şi între Ştefan cel Mare şi Republica. În staţia Obor nu s-a circulat, a precizat Metrorex.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...