G4Media.ro

Popularitatea președintelui american, Joe Biden, la cel mai scăzut nivel de la…

Popularitatea președintelui american, Joe Biden, la cel mai scăzut nivel de la preluarea mandatului

Popularitatea preşedintelui american, Joe Biden, a ajuns la cel mai scăzut nivel din timpul preşedinţiei sale, americanii părând să fie din ce în ce mai critici cu privire la răspunsul său la pandemia de COVID-19, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos, transmite Agerpres.

Sondajul la nivel naţional, realizat în zilele de 15 şi 16 septembrie, a arătat că 44% dintre adulţii americani au aprobat prestaţia lui Biden în funcţie, în timp ce 50% au dezaprobat-o, iar restul nu erau siguri.

Popularitatea lui Biden este în scădere de la jumătatea lunii august, când guvernul afgan susţinut de SUA s-a prăbuşit, iar numărul deceselor legate de COVID-19 a crescut în întreaga ţară.

În timp ce majoritatea americanilor susţin cerinţele privind vaccinurile şi măştile pe care Biden le-a ordonat recent pentru a încetini răspândirea variantei Delta, unii republicani au criticat ceea ce ei consideră a fi o reacţie exagerată a Casei Albe.

Sondajul săptămânal a arătat că numărul americanilor care susţin răspunsul lui Biden la pandemie a scăzut sub 50% pentru prima dată: aproximativ 48% au aprobat politicile preşedintelui COVID-19, în timp ce 46% le-au dezaprobat.

În aceeaşi perioadă a preşedinţiei lui Donald Trump, aproximativ 38% dintre americani aprobau prestaţia sa ca preşedinte, în timp ce 57% o dezaprobau.

Sondajul Reuters/Ipsos este realizat online, în limba engleză, pe întreg teritoriul Statelor Unite. La ultimul sondaj au participat 1.005 adulţi în total, dintre care 442 de democraţi şi 360 de republicani. Marja de eroare este de 4 puncte procentuale.

sursa foto: Facebook/ Joe Biden

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Groparul Civilizației Occidentale.

  • Exact !
   Mai ales că a câștigat prin cea mai mare fraudă electorală din toate timpurile !

  • Si unde s-a dovedit ca fost frauda electorala bezmeticule? In mintea lu trumpete sau povesti si clipuri mesterite pe net? Sarantocule.

  • @ bogătașu’ de mai sus
   Tu de unde știi, ai numarat TU voturile ?
   Sau i-ai dus valiza lui Hunter B. cand a venit prin București sa-l ,,albească,, pe Puiu Popoviciu, ginerele lui TeLeagă ?
   Vezi ca tocmai ai fost ,,îmbogățit,, cu niste hectare prin zona Ikea…din fosta moșie a Prințesei Bibescu…😂

  • Daca vrei sa numeri tu voturi nu ai decat, poti sa imi numeri si mie koaiele in timpul astq daca tot esti pasionat de numaratori aiurea. Sarantocule.

 2. Bideu este în corzi , pe perfuzii

 3. Lăsați bah nene senilul în pace! E și el acolo la mirosit minore și adus 200.000 de nespălați ilegali în SUA cu avionul ca să primească ceva voturi.

 4. Imi place sample-ul. 442 democrati su 360 republicani. Am intrebat 100 de psdisti cati sunt deacord cu prestatia PSD-ului si mi-a iesit un approval rate de 80%, treaba e buna, lucrurile merg bine in tara.