G4Media.ro

Poprire pe salariul primarului din Sighetul Marmației, după ce a fost obligat…

Poprire pe salariul primarului din Sighetul Marmației, după ce a fost obligat de instanță să le plătească cheltuielile de judecată consilierilor aleși / A vrut să dizolve consiliul local

Un executorul judecătoresc a înregistrat cererea de instaurare a popririi pe salariul primarului din Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, obligat de instanță să plătească 6.500 lei celor 13 consilieri locali, în urma procesului pierdut în care a vrut să dizolve Consiliul Local, scrie 2MNews.

La ședința de Consiliu Local din 22 martie 2021, primarul Vasile Moldovan i-a anunțat pe aleșii sighetenilor că va demara procedura de dizolvare a Consiliului Local Sighet, după ce în 5 ședințe extraordinare nu s-a adoptat nicio hotărâre. În 2 aprilie 2021, edilul a depus la Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Maramureș cererea de dizolvare a Consiliului Local.

A fost dat în judecată, iar în septembrie 2021, Tribunalul Maramureș a respins dizolvarea Consiliului Local Sighetu Marmației și l-a obligat pe primar să plătească 6.500 lei, cheltuieli de judecată, celor 13 consilieri.

Moldovan nu le-a plătit niciun leu consilierilor locali, iar aceștia au solicitat unui executor judecătoresc punerea în aplicare a hotărârii definitive a instanței.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Banii si dracul!