G4Media.ro

Polițiștii sibieni îi roagă pe șoferii care vor să treacă pe Valea…

Sursa foto: IPJ Vâlcea

Polițiștii sibieni îi roagă pe șoferii care vor să treacă pe Valea Oltului să-și păstreze calmul. ”Răbdarea şi fair-play-ul sunt calităţi importante de care trebuie să dea dovadă şoferii care circulă pe acest tronson de drum”

Poliţiştii sibieni apelează la răbdarea şoferilor care circulă, începând de vineri până duminică, pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa, unde se lucrează la drum şi traficul se desfăşoară cu greutate, informează un comunicat de presă remis Agerpres.

„Vă reamintim că, în această perioadă pe DN 7, Valea Oltului, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă în zona localităţii Boiţa, traficul rutier se desfăşoară îngreunat. Dat fiind faptul că este sfârşit de săptămână, se anticipează creşteri semnificative ale valorilor de trafic, îndeosebi vineri şi duminică, răbdarea şi fair-play-ul fiind calităţi importante de care trebuie să dea dovadă şoferii care circulă pe acest tronson de drum şi nu numai”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit sursei citate, şoferii ar trebui să ia în calcul când pleacă la drum că sigur vor aştepta în trafic, pe Valea Oltului, din cauza lucrărilor la carosabil.

„Dacă Valea Oltului este pe traseul dumneavoastră de deplasare, vă recomandăm să vă alocaţi o marjă de timp mai mare în cazul în care vă propuneţi să ajungeţi la destinaţie la o oră prestabilită! În plus, vă recomandăm să respectaţi regimul legal de viteză impus pe tronsonul de drum, să semnalizaţi din timp şi să vă asiguraţi foarte bine înainte de a schimba direcţia de deplasare, să păstraţi distanţa de siguranţă faţă de cel care circulă în faţă şi să respectaţi cu stricteţe semnalizarea rutieră şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care dirijează traficul în zonă”, se mai precizează în comunicat.

DN 7 Valea Oltului este unul dintre cele mai intens circulate drumuri naţionale de pe raza judeţului Sibiu, unde au loc şi numeroase accidente şi evenimente rutier.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...