G4Media.ro

Polițiștii din Iași caută un șofer fugar, aflat la volanul unui autoturism…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Polițiștii din Iași caută un șofer fugar, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat care nu a oprit la semnale/ Oamenii legii au tras focuri de avertizare

Poliţiştii din Iaşi caută, miercuri seară, un şofer care conducea un autoturism neînmatriculat şi care a oprit iniţial la semnalul poliţiştilor, după care a demarat în trombă. Poliţiştii plecaţi în urmărirea sa au tras două focuri de armă în aer, însă bărbatul şi-a continuat fuga, abandonând autoturismul, transmite News.ro.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Iaşi, miercuri seară, în jurul orei 18:00, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au făcut semn de oprire şoferului unui autoturism, care circula dinspre Podu Iloaiei către Leţcani.

”Poliţiştii aflaţi în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulaţie. Iniţial, şoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieşirea din localitatea Leţcani a acroşat un alt auto, iar şoferul a coborât şi a fugit. Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical”, informează IPJ Iaşi.

În condiţiile în care nici după folosirea armamentului de către poliţişti şoferul nu a oprit, oamenii legii au început căutările. La verificări participă şi un câine de urmă. Autoturismul abandonat de şoferul fugar a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării verificărilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Sa il caute la 00. Ce invompetenti….

  2. Pentru ca santem piata de desfacere , pentru ca avem cele mai multe slugi plecate in Europa , pardon,diaspora , pentru ca avem cea mai necorupta , cea mai dreapta si onorabila justitie.si politie.Acestea sunt motivele reale pentru care meritam granite libere.