G4Media.ro

Poliţişti de frontieră înjunghiaţi de traficanţii de migranţi pe autostrada Timișoara –…

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţişti de frontieră înjunghiaţi de traficanţii de migranţi pe autostrada Timișoara – Arad / Au fost trase 13 focuri de armă

Doi poliţişti de frontieră au fost atacaţi cu cuţitul de traficanţii de migranţi, într-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara, judeţul Timiş. Pentru a-i prinde pe atacatori, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă, însă agresorii au reuşit să fugă, iar acum sunt căutaţi, transmite News.ro.

În noaptea de marţi spre miercuri, doi poliţişti de frontieră care se aflau în misiune au fost răniţi de traficanţii de migranţi. Cei doi agenţi se aflau în apropierea unei parcări de TIR-uri de pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara din judeţul Timiş, când au observat 8 migranţi şi 3 călăuze care încercau să urce într-un autocamion.

Poliţiştii de frontieră i-au somat pe migranţi şi pe călăuze să se oprească şi au încercat să îi reţină, însă unul dintre traficanţi a început să îi atace pe agenţi cu cuţitul. Unul dintre poliţişti a fost rănit în umăr, iar cel de-al doilea are patru lovituri de cuţit în gambă, în pulpă, în zona fesieră şi la nivelul unui genunchi.

Pentru a-l opri pe agresor, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în plan vertical. Ei au reuşit să îi captureze pe cei 8 migranţi şi pe una dintre cele trei călăuze. Cei doi atacatori au reuşit să fugă şi acum sunt căutaţi.

Poliţişti de frontieră răniţi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale şi potrivit medicilor sunt în afara oricărui pericol.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Însă din RO nu ajunge niciun migranți in Austria, doar prin Croația care a fost acceptata injust in Schengen doar ca sa meargă Nehammer cu ai lui la plaja vara și sa nu stea la controale inutile.
  Eu eram convins ca la cum merg lucrurile in RO, deja exista bande organizate de traficanți care ii duc de la granița cu Serbia pana la cea cu Ungaria, in acest caz pe autostrada Timișoara Arad, cu complicitatea poliției și a tuturor autorităților statului.
  Mai adaugi și cu drogurile care intra prin Constanța in țara și deja avem imaginea unui stat capturat

  • Din articol se înțelege că migranții nu ajung în Austria prin România, pentru că atunci când încearcă sunt prinși de polițiști.

   Austria a reclamat că au trecut prin România 20.000 de imigranți ilegal din cei 75.000 de pe teritoriul său, iar când autoritățile române au cerut să-i returneze conform protocolului Dublin, au scotocit bine prin toată Austria și abia au adunat 1.724 de persoane.

 2. S- trecut la faza pe cuțite..urmează cea cu schimb de focuri

 3. 13 gloanțe în plan vertical? Or fi luat la țintă un balon chinezesc.