G4Media.ro

Poliția Panciu, după sesizarea G4Media privind bradul imens din mijocul străzii: Am…

Poliția Panciu, după sesizarea G4Media privind bradul imens din mijocul străzii: Am pus în vedere Primăriei să toaleteze bradul. A fost aplicată și o sancțiune contravențională, firmei care a amplasat bradul

După ce publicația G4Media a sesizat cum un brad imens se află amplasat în mijlocul unei străzi din orașul Panciu, îngreunând circulația și punând în pericol traficul, Poliția a reacționat cu promptitudine. Potrivit comunicatului transmis, firma care a amplasat bradul a fost amendată.

Totodată, Poliția i-a pus în vedere Primăriei Panciu să dispună toaletarea acestui brad.

Comunicatul Poliției Panciu-Vrancea:

„În cursul zilei de astăzi, 5 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au efectuat verificări privind îngreunarea circulației prin amplasarea unui brad în centrul localității. Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziționeze și să monteze un brad într-un scuar din zona intersecției străzilor Nicolae Titulescu și Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulația rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezența unei echipe a societății, care a toaletat bradul. Totodată, societatea comercială a fost sancționată potrivit Codului Rutier. În acest moment, circulația se desfășoară în condiții normale”

Citește și

VIDEO Brad imens în mijlocul șoselei, în orașul Panciu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ce se intampla cu Kim Jong Oprishan ? Ii plateste mamica lui cosul zilnic de alimente ? Asta de cand a fost concediat de la Consiliul Judetean Vrancea.

  2. Încă o dovadă că România vrea să ne omoare. :)) Am zis ca e photoshop :)) o să l defrișeze un bmw diseară .

  3. Care mijlocul strazii? Este pe marcajul interzis situat la bifurcatie, nu este in niciun mijloc. Mai grav e ca s- a taiat din padure decat ca nu vad orbii pe unde sa circule. Va aduc in vedere faptul ca in spatele bradului este trotuar, o sa sesizati politia ca coneva a pus trotuarul in mijlocul strazii? Penibililor!

  4. LA PNCIU TOTUL SE FACE CA LA CARTE DE CAND AU PRIMAR LIBERAL!HA,ha HA!!!