G4Media.ro

Poliția Panciu, după sesizarea G4Media privind bradul imens din mijocul străzii: Am…

sursa G4Media

Poliția Panciu, după sesizarea G4Media privind bradul imens din mijocul străzii: Am pus în vedere Primăriei să toaleteze bradul. A fost aplicată și o sancțiune contravențională, firmei care a amplasat bradul

După ce publicația G4Media a sesizat cum un brad imens se află amplasat în mijlocul unei străzi din orașul Panciu, îngreunând circulația și punând în pericol traficul, Poliția a reacționat cu promptitudine. Potrivit comunicatului transmis, firma care a amplasat bradul a fost amendată.

Totodată, Poliția i-a pus în vedere Primăriei Panciu să dispună toaletarea acestui brad.

Comunicatul Poliției Panciu-Vrancea:

„În cursul zilei de astăzi, 5 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au efectuat verificări privind îngreunarea circulației prin amplasarea unui brad în centrul localității. Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziționeze și să monteze un brad într-un scuar din zona intersecției străzilor Nicolae Titulescu și Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulația rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezența unei echipe a societății, care a toaletat bradul. Totodată, societatea comercială a fost sancționată potrivit Codului Rutier. În acest moment, circulația se desfășoară în condiții normale”

Citește și

VIDEO Brad imens în mijlocul șoselei, în orașul Panciu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Ce se intampla cu Kim Jong Oprishan ? Ii plateste mamica lui cosul zilnic de alimente ? Asta de cand a fost concediat de la Consiliul Judetean Vrancea.

  2. Încă o dovadă că România vrea să ne omoare. :)) Am zis ca e photoshop :)) o să l defrișeze un bmw diseară .

  3. Care mijlocul strazii? Este pe marcajul interzis situat la bifurcatie, nu este in niciun mijloc. Mai grav e ca s- a taiat din padure decat ca nu vad orbii pe unde sa circule. Va aduc in vedere faptul ca in spatele bradului este trotuar, o sa sesizati politia ca coneva a pus trotuarul in mijlocul strazii? Penibililor!

  4. LA PNCIU TOTUL SE FACE CA LA CARTE DE CAND AU PRIMAR LIBERAL!HA,ha HA!!!