G4Media.ro

Poliția: Bărbatul care și-a sechestrat fetița într-o casă din Chiajna nu a…

sursa foto: G4Media

Poliția: Bărbatul care și-a sechestrat fetița într-o casă din Chiajna nu a fost agresiv cu aceasta / Copilul este în afara oricărui pericol, negociatorii i-au dus mâncare / Bărbatul nu are revendicări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, Georgian Drăgan, a declarat, vineri dimineață, că bărbatul care și-a sechestrat fetița într-o casă din Chiajna nu a fost agresiv cu aceasta, iar copilul este în afara oricărui pericol.

„Bărbatul a avut grijă de minoră, aceasta nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu ea”, a precizat reprezentantul Poliției.

Acesta a menționat că negociatorii au deschis un canal de comnunicare cu tatăl copilei încă de joi seara și au comunicat permanent cu bărbatul, care nu are revenducări.

„Minora se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a solicitat hrană pentru minoră, care i-a fost dusă de negociatori”, a adăugat Georgian Drăgan.

„Poliția dorește o soluționare amiabilă a evenimentului”, a subliniat acesta.

Fetița de 5 ani din Chiajna este în continuare sechestrată de tatăl ei. Este cea mai lungă negociere a Poliției, care durează de joi, ora 14:30. Oamenii legii s-au îndepărtat de locuință vineri, la cerința bărbatului care a spus că nu vrea nimic altceva. Sechestrarea a avut loc în urma unui conflict cu soția sa pe care ar fi agresat-o și alungat-o de acasă joi. Bărbatul are probleme cu alcoolul.

Citește integral LIVE Cea mai lungă negociere a Poliției: Fetița de 5 ani din Chiajna este în continuare sechestrată de tatăl ei/ Bărbatul ar fi baricadat cu trei butelii în jur, fetița spune că îi este frică/ Oamenii legii s-au îndepărtat de locuință, la cerința bărbatului

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. nu pot sa cred… deci un tip betivan si agresiv si-a sechestrat fetita, si-a batut sotia si a dat-o afara din casa, a venit politia si i-a cerut sa elibereze fetita, barbatul a refuzat si pentru ca nu a avut alte revendicari in afara de mancare, politia s-a transformat in glovo si apoi… a plecat????? si gata rapirea???? il mai suna din cand in cand pe barbat sa vada daca mai are nevoie de ceva????