G4Media.ro

Poliția Animalelor a amendat un bucureștean cu 3.000 de lei, după ce…

Sursa foto: Poliția Locală a Municipiului București

Poliția Animalelor a amendat un bucureștean cu 3.000 de lei, după ce a abandonat cinci pui de pisică

Un bucureştean a fost sancţionat cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică, transmite Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor, transmite DGPLCMB, într-o postare pe Facebook.

Bărbatul, care a abandonat puii de pisică dimineaţa la ora 5:30, pe o stradă din Centrul Istoric al Capitalei, a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală. Un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări.

„Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat. În doar câteva ore, cel care a abandonat animalele a fost identificat de către poliţiştii locali ai Serviciului Poliţia Animalelor. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agenţii PLMB au localizat imobilul, l-au identificat pe bărbat şi au stabilit împrejurările producerii faptei. În vârstă de 74, P.G., a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie”, precizează sursa citată.

Sursa foto: Poliția Locală a Municipiului București

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Bietele animale. Brutele astea isi fac de cap peste tot.

 2. Exista programe gratuite de sterilizare a animalelor, sunt retarzi cei care nu apelează la aceste programe moderne!

 3. De alte treburi nu se ocupa PL ,mare șmecherie ce a făcut ăla. Să înțeleg că am devenit așa sensibili peste noapte.

 4. Sa înțeleg ca domnul James face parte din aceeași categorie cu individul amendat. Sau dintre cei cărora nu le pasa de animale. Ar fi foarte bine ca pedepsele sa fie mai dure și mai des aplicate. Ca în Anglia de exemplu. Sa fie prevazuta și pedeapsa cu închisoarea, trecuta în cazier, poate asa societatea se va reeduca. Și din indivizi vom deveni oameni. Felicitări Politiei Locale București! Și la mai multe astfel de intervenții. Asa cum tratam animalele, asa tratam și oamenii. Dacă nu ne pasa de animale, cu mare siguranță nu ne pasa nici de oameni. Și ne ascundem ca domnul James. Domn între ghilimele, bineînțeles. Și Ramaru și-a început activitatea infracțională din frageda pruncie tot prin a chinui animalele. Felul în care le tratam, în care vedem problema, spune multe despre potențialul infracțional. Și inactiunea este tot un act material al infracțiunii. Dar domnul James nu are de unde sa știe, nu are cunoștințe juridice și se vede, nici de alta natura. Despre animalele domestice cred ca am învățat în ciclul 1-4 de scoala. Se numesc domestice pentru ca trăiesc pe lângă casa omului. Nu pe strada.

  • Atunci i-ale tu pe toate acasă . Așa va place sa împuțiți pământul de sub voi și să vă dați mari iubitori de animale când țineți în jurul casei cate o herghelie de câini și umpleți toată strada cu mâncare de la un cap la altul. Au fost atâtea cazuri de oameni atacați de haite de câini întreținuți de așa zisi iubitori care după aceea se făceau că plouă și că nu știu ai cui sunt . Daca va plac așa mult animalele mutati-va mă în pădure cu ele cu tot .

  • Foarte adevarat ce ati scris!

  • Stimatul James probabil face parte din randul celor care abandoneaza/ucid animale. Nu m-ar mira sa chinuie si oameni. Asa au inceput mai toti, cu animalele.

  • Politia locala sa se ocupe de treburi serioase ,nu de nimicuri din astea cu care se lauda ulterior pe Facebook. Nu ucid animale,nu chinui animale ,nu chinui oameni ,dar as face-o cu cea mai mare plăcere asupra iubitorilor de animale daca as lucra la PL cu cate 3000 de lei atunci când strâng și cresc pe strada cate 10-15 câini ,iar când le spui sa s-i bage in curte îți vor spune că nu vor să facă mizerie cu rahați in propria curte.Dc sunt eu obligat să suport mizeria și mirosul produs de astfel de gunoaie de vecini ? App e zi de salariu azi la ONG-urile USR-iste ?

 5. Da cum sa nu , închisoare cu executare și cazier că a abandonat niște câini . Nu sunteți sănătoși la cap ,îi nenorocești lu’ ăla viața din cauza unui câine care rupe cureaua când intră în călduri. App să îmi arăți și mie programele alea de sterilizare gratuite ,că fără o atenție nu te baga nimeni in seama.

 6. Foarte bine s-a procedat.
  Sa isi sterilizeze animalele si sa le asigure o viata linistita, daca tot se afla in gospodaria lor.