G4Media.ro

PNL susține că 2 milioane de carduri de energie au ajuns la…

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

PNL susține că 2 milioane de carduri de energie au ajuns la beneficiari și 500.000 de plăți au fost deja făcute

Reprezentanţii PNL anunţă că peste două milioane de carduri de energie au ajuns la beneficiari, iar 500.000 de plăţi au fost deja făcute, fiind achitate facturi în valoare de aproximativ 155 de milioane de lei, transmite News.ro.

”Peste două milioane de carduri de energie au ajuns la beneficiari, iar 500.000 de plăţi au fost deja efectuate. Asta înseamnă că jumătate de milion de familii au accesat deja sprijinul pentru plata utilităţilor, primit de la guvern. Din momentul expedierii primului card în 20 februarie şi până pe 16 martie, au fost achitate facturi în valoare de aproximativ 155 milioane lei”, arată reprezentanţii PNL, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ajutorul are o valoare de 1.400 lei/an şi poate fi utilizat pentru plata facturilor la electricitate, gaz şi încălzire (inclusiv lemn de foc şi agent termic în sistem centralizat). A doua tranşă de 700 de lei va fi distribuită în luna septembrie, iar ambele carduri vor putea fi utilizate până la 27 decembrie 2023.

Potrivit sursei citate, bugetul total al programului guvernamental este de 2,8 miliarde de lei, bani proveniţi din fondurile europene negociate la Bruxelles de către ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Măi băieţi eu de 30 de ani nu am văzut nici un ajutor aşa că mă întreb unde ajung sau dacă chiar se dau sau vi le împărţiţi între voi.

  2. Ce face un pomanagiu când ajunge la putere???
    Dă de pomană!!!

  3. Nu inteleg ce facturi au fost achitate , pentru ca nu am vazut factura din ianuarie .