G4Media.ro

PNL Sector 1, atac la Clotilde Armand: ”Din cauza incompetenţei administrative a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

PNL Sector 1, atac la Clotilde Armand: ”Din cauza incompetenţei administrative a primarului Sectorului 1, fiind incapabilă să finalizeze lucrările de modernizare şi să obţină toate avizele, în sector se învaţă în continuare în 3 schimburi!”

PNL Sector 1 o acuză, vineri, pe Clotilde Armand, primarului Sectorului 1, că din cauza incompetenţei administrative, fiind incapabilă să finalizeze lucrările de modernizare şi să obţină toate avizele necesare pentru funcţionarea unităţilor de învăţământ, în Sectorul 1 se învaţă în continuare în 3 schimburi.

Consilierii locali PNL şi PSD Sector 1 au convocat o şedinţă extraordinară, vineri, pentru a dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea numărului şi cuantumului burselor de performanţă, de merit, de studiu şi de ajutor social pentru elevii de la cursurile cu frecvenţă din învăţământul preuniversitar de stat din Sectorul 1.

De asemenea, pentru prima dată în istoria administraţiei publice româneşti, PNL Sector 1 a iniţiat un proiect care recompensează olimpicii internaţionali, anunţă filiala PNL Sector 1, într-un comunicat.

PNL Sector 1 arată că, deşi proiectul de hotărâre a fost depus din luna august, Clotilde Armand a blocat în mod repetat introducerea acestuia pe ordinea de zi, încălcând constant legea şi refuzând să întocmească rapoartele de specialitate pentru a putea fi aprobat de Consiliul Local.

”Subiectul burselor nu este prioritar pentru primarul Sectorului 1, lucru confirmat fără echivoc şi în Raportul de audit financiar al Curţii de Conturi a României nr. Ds.52/2022, la pct. 12: Cu ocazia prezentei verificări s-au constatat întârzieri la plata burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat cu frecvenţă. După cum se poate observa, Clotilde Armand încearcă să facă ascuns raportul Curţii de Conturi prin tot felul de strategii de comunicare eşuate, considerând Raportul “recomandări de genul: să fie bine ca să nu fie rău” aşa cum a declarat pe Facebook. Îi reamintim că Decizia Curţii de Conturi o obligă să prezinte Consiliului Local o copie a Raportului de audit şi că respectarea legii nu este opţională!”, spun liberalii.

Potrivit PNL Sector 1, ”din cauza incompetenţei administrative a primarului Sectorului 1, fiind incapabilă să finalizeze lucrările de modernizare şi să obţină toate avizele necesare pentru funcţionarea unităţilor de învăţământ, în Sectorul 1 se învaţă în continuare în 3 schimburi”.

”Referitor la investiţiile în educaţie, deşi Clotilde Armand se laudă cu investiţii majore în şcolile din sector, cifrele aferente plăţilor efectuate până la 31 august ne spun contrariul, doar 10% din suma alocată investiţiilor din şcoli a fost cheltuită. PNL Sector 1 consideră educaţia prioritară în dezvoltarea unei comunităţi şi nu va tolera niciodată lipsa de respect a primarului faţă de elevii din comunitatea sectorului 1. Vă asigurăm în continuare de tot sprijinul pentru unităţile de învăţământ din Sector prin promovarea performanţei şi meritocraţiei!”, spun liberalii.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Ce zice, ma, prostul ala de Burduja?

 2. Daca ar recupera ANAF diamantele de la PSD s-ar invata intr-un singur schimb dar se pare ca o parte din diamante s-au distribuit si la PNL.

 3. Hotzul si mincinosul de Burduja jr.

 4. Ei fură, ei sabotează, ei se plâng. Școala kaghebistilor,litera cu litera

 5. Oare au auzit competentii de la PNL de termenul „sofism”?

 6. Lumea e suparata pe N.Dan si Clotilde neintelegand ca ei nu pot face nimic cu budjetarii din primarii. Legislatia este de asa natura ca nu-i poti da afara, iar ei saboteaza orice initiativa de a face ceva. Asta-i anacronismul in care suntem nevoiti sa traim in toata Romania. Bugetarul roman este profund fanariot, adica lenes, corupt si incompetent.

 7. PNL -istii sunt niste jigodii . Tradatori si mincinosi.

 8. Jalnica adunătură a pus mana pe pnl pe care-l transforma in anexa a psd cum au facut si cu pnt-cd.

 9. Foarte corect spus: doamna primar avea timp suficient sa modifice legile achizitiilor publice pentru a face rapid contracte. Cu rea intentie, dna primar nu a construit scoli in ultimii 30 de ani, nu a construit strazi si a lasat sa se dezvolte haotic Bucurestiul si restul tarii. A taiat bursele elevilor din mediul rural si nici nu o intereseaza construirea de WC-uri in scoli. Rusine USR! Sunteti niste incompetenti si, impreuna cu firmele de partid, ati golit vistieria tarii pe borduri si gazon. Dar articolul nu e cam incriminator? Parca sunt prea multe detalii.

  • Bai esti tâmpit? Aici nu merge ca la tine în voluntari să prostesti babele, ce treabă are sect. 1 cu veceuri in curte? Nu va mai merg băi putorilor usl-iste manevrele astea de doi bani, puneti mâna și munciti!

 10. Domnu’ Radu, sunteti prea inversunat. Textul exprima absurditatile pe care le debiteaza cei din USL. Este un text ironic si este evident ca se improasca cu rahat in USR, chiar daca ei nu au fost niciodata in postura de a rezolva lucrurile pe care USL nu le-a facut in 30 de ani. 🤣

 11. Pupați-v-o pe doamna primar! Știți voi unde.

 12. Am auzit ca cineva de pe linga mine a stat cu nepoata,la bucuresti vreo doua saptamani din cauza programului schimbat,lipsa after,nu mai stiu exact.Asta nu pt ca apar diverse probleme(inevitabile in orice tara),desi ei tot pe Clotilde o injurau in micimea lor, ci pt ca Romania are doua mari probleme pt care tinerii sunt dependenti de adulti pana tarziu:siguranta cetateanului si lipsa infrastructurii de transport la nivel national(lipsa trotuare si piste ,siguranta in trafic sa poti merge cu o bicicleta,aglomeratie,lipsa mijloace publice de transport,parcari,etc).Nu vedeti cat de fragila e tara asta ?Si o basinuta ne destabilizeaza…Voi o injurati pe femeia asta dar nu va ganditi ca mafia PSD-PNL e in stare sa sacrifice milioane de romani doar ca sa saboteze concurenta din alte partide !Slabi de inger sunt romanii astia…