G4Media.ro

PNL Pitești, despre posibilitatea ca viceprimarul PSD să candideze din partea liberalilor:…

PNL Pitești, despre posibilitatea ca viceprimarul PSD să candideze din partea liberalilor: Sorin Apostoliceanu nu a depus o cerere de înscriere în partid până astăzi. Liberalii piteşteni vor să susţină un candidat liberal

PNL Piteşti respinge posibilitatea ca viceprimarul social-democrat al municipiului reşedinţă de judeţ, Sorin Apostoliceanu, să fie candidatul liberalilor la funcţia de primar.

Potrivit unui comunicat de presă semnat de preşedintele PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, şi de preşedintele Ligii Aleşilor Locali Argeş, Narcis Sofianu, informaţiile privind o eventuală susţinere a liberalilor pentru candidatura lui Sorin Apostoliceanu la funcţia de primar sunt „intoxicări”.

„Domnul Sorin Apostoliceanu (cunoscut viceprimar şi lider PSD) nu a depus o cerere de înscriere la PNL Piteşti până astăzi. Liberalii piteşteni vor să susţină un candidat liberal. Organizaţia PNL Piteşti refuză orice asociere cu oricare dintre membrii grupărilor din PSD”, se precizează în comunicatul transmis, luni, Agerpres.

Sorin Apostoliceanu, unul dintre cei doi viceprimari social-democraţi ai municipiului Piteşti, a preluat temporar, în martie 2019, atribuţiile de primar al municipiului Piteşti, după ce prefectul judeţului Argeş a semnat un ordin privind încetarea înainte de termen a mandatului edilului Cornel Constantin Ionică (PSD), găsit în conflict de interese.

Cornel Constantin Ionică a atacat decizia în justiţie şi a revenit în funcţie după mai puţin de o lună.

Sorin Apostoliceanu anunţa, pe 24 februarie 2020, că intenţionează să candideze independent la funcţia de primar al Piteştiului, dacă Ionică va fi desemnat din nou candidat din partea PSD.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu am votat, nu votez și nu voi vota niciodată cu pnl amin. Dar ar fi bine totuși ca pnl să nu mai susțină primari corupți și hoți fugiti după corabia care se scufundă ce poartă numele de fmmpsdaldeudmr.

  2. Postacii gudurați ai mafiei PRO-PSD care au intrat pe tură.

  3. Mizerabila decizie!
    S-a golit Pitestiul de liberali sadea?

  4. Bad@ . În curănd vor rămâne doar postacii PRO.

  5. Asta e și practica, la mafia PCR-FSN-FDSN-PDSR-PSD-PUR-USL-UNPR-ALDE-PRO, să dea impresia că e ceva ”nou” mereu, că de vină e ”greaua moștenire” și ”clasa politică” din care securiștii nu fac parte, bineînțeles și bl-a-bla-bla. Au impresia că mai fac un PSD nou, îi zic altcumva, eventual și proștii pun botul. Nu mai ține.