G4Media.ro

Plumbul din alimente: Comisia Europeană a decis reducerea drastică a nivelului maxim…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. O sursă bogată de plumb sînt cheile yalelor de la uși, alama din care sînt făcute are chiar și 4% .

  2. Clar era mai bine atunci. De exemplu cola se producea dupa reteta originala….

  3. Serios??? Adica e normal sa existe plumb in alimente din moment ce nivelul acestuia trebuie redus??? Fabulos!

    • Da, este perfect normal, pentru că pământul şi apa din cel mai nepoluat loc de pe Terra cu care se hrănesc plantele, insectele, păsările, peştii şi mamiferele, conţin în mod natural macro şi micro elemente printre care şi Aluminiu, Plumb, Mercur, Crom, Cadmiu, Arsenic…

      Din aluatul ăsta BIO sunt îmcropiţi şi oamenii, pardon, paraziţii planetei.

  4. În 2006 cercetătorii au ajuns la concluzia că nivelurile de plumb nu trebuie să depășească anumite valori.
    15 ani mai târziu, în 2021, cercetătorii au ajuns la concluzia că aceste valori trebuie reduse drastic.
    Deci dacă aștept și eu măcar 5 ani să văd ce mai zic cercetătorii legat de ARNm nu e problemă.