G4Media.ro

Platfoma ”Curaj” din USR își va desemna candidatul pentru președinția partidului prin…

Platfoma ”Curaj” din USR își va desemna candidatul pentru președinția partidului prin alegeri interne. Cine face parte din facțiune

Mai mulți lideri USR de la nivel central și local, reuniți în platforma ”Curaj pentru România”, au anunțat că își vor desemna un candidat comun pentru președinția partidului la congresul din acest an, potrivit unui comunicat de presă.

Candidatul va fi stabilit printr-un sistem de alegeri interne, prin care membrii partidului vor decide prin vot numele acestuia. Campania internă se va desfășura în perioada iunie-august.

Decizia a fost luată la Sibiu, în acest week-end, la o întâlnire a 300 de membri USR PLUS organizată de echipa Curaj pentru România.

La eveniment au participat membrii fondatori ai platformei Curaj pentru România, printre care primarul Brașovului, Allen Coliban, viceprimarii Ploieștiului și Brașovului, Magdalena Trofin și Flavia Boghiu, europarlamentarul Nicu Ștefănuță, deputații Mihai Polițeanu și Cătălin Teniță, senatorul Irineu Darău. (Foto: Allen Coliban / Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Haha! Adică usereul se sparge a doua oară? 🙂 apare usereul de buzunar. Hai băieți ca puteți și mai jos

  • Tu ești obișnuit ca atunci când sunt alegeri intr-un partid pentru birou național și conducere sa se fie trimis rezultatul direct in plic de la Cotroceni, nu? E normal sa existe candidați și dezbatere când e vorba de alegeri democratice, dar bănuiesc ca pentru tine e mai simplu cu un tătuc care îți spune ce sa faci, ca cel ce a sărbători azi ziua marii victorii… acolo dacă exista Contracandidați cică se arunca de la etaj înainte de alegeri

  • Cum coaliția de guvernare eternă e compusă din trei partide, i se poate opune pentru echilibru o confederație formată dintr-un PLUS și două USR-uri.

 2. Corect ar fi fost sa scrie „Curaj gaina, ca te tai”!
  Oengeul toxic si anarhist se divizeaza precum celulele, fara niciun rezultat evolutiv insa!

 3. Până la urmă.. câte partide avem în România? – prima întrebare. Și a doua, dacă membrii și șefii celor cu tradiție în mult râvnita poziție de sub 5, sub prag electoral – dacă au capul pe umeri, alegând să mustească în partidulețe liliputane, în loc să-și ia partea de Ciolan printr-un partid mare.. – Dacă tot au ales să bage în Politică!..

 4. Foarte bine,Drula e prafao si USR+ e la 0,00001%

 5. Fac parte toti cei care facuti terci de eminenta cenusie, distrugatorul partidului, domnul Cristian Ghinea. Si lui va trebuie sa ii multumiti in 2024 cand colaitia furaciosilor , analfabetilor si pensionarilor speciali se va instala peste tot bine de tot.

 6. Platforma „Curaj găina ca te tai!”

 7. Vot prin delegați? Nașpa. Vrăjeală. Ce sa întâmplat cu votul online al membrilor de partid?

 8. Colliban ca de obicei calul troian al partidului.

 9. Dragi români , încă trăitori în colonia Românica , în afară de faptul că USR-ul se sacrifică pentru salvarea voastră , unii dintre voi nu sunteți recunoscători pentru CORNUCOPIA care la revărsat peste voi , acum vor lansa „Curaj pentru Românica ” ceea ce cred ca va fi de bine .

 10. Acum ca USR s-a dus pe Drula iar PNL nu mai are nici cea mai mica credibilitate, noi cu cine votam?

 11. -0,000% USR

 12. Platforma #curaj, acest mocicoșag de partid oienje o sa dispara cat de repede, o adunatura de mercenari clotizi, friti, bulai si coseti