G4Media.ro

Plângere penală împotriva conducerii Colegiului Șincai din București, depusă de primarul sectorului…

Plângere penală împotriva conducerii Colegiului Șincai din București, depusă de primarul sectorului 4: Daniel Băluță acuză ascunderea unui caz de infectare cu coronavirus

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a dispus ca împotriva conducerii Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din București “să fie înaintată, în regim de urgență, o plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, anunță Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă. Primăria acuză conducerea unității de învățământ că “nu au raportat un caz de infectare cu SARS-COV-2, situație care ar fi generat, conform cadrului normativ în vigoare, intrarea în scenariul roșu de funcționare”.

Primăria susține că a trimis Corpul de Control să verifice mai multe “sesizări primite din partea unor părinți”, iar “în timpul activității, angajații autorității locale au fost agresați verbal de către directorul adjunct și directorul colegiului în încercarea de a bloca activitățile de control”, motiv pentru care ar urma să depună, “în cursul zilei de mâine, 2 octombrie 2020, plângeri penale pentru ultraj”.

  • Amintim că între Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București și edilul social-democrat au existat disensiuni și în trecut, când instituția de învățământ era condusă de Silvia Mușătoiu. Aceasta a anunțat public anul trecut că refuză să semneze contractul de management administrativ-financiar cu primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pentru că acel contract ar fi fost modificat față de forma originală, adoptată de ministerul Educației.
  • Directorul de atunci al Colegiului Șincai avertiza că dacă ar semna, ar trebui să deruleze toate achizițiile numai după semnătura primarului și doar prin firmele agreate de acesta la prețuri mult mai mari.
  • Până de curând, Silvia Mușătoiu a fost consilier al ministrului liberal al educației Monica Anisie

Citește pe Edupedu.ro comunicatul integral al Primăriei Sector 4

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. susura ciupitu sectia 14, unul dintre sectoristii din filmarea Colectiv, cladirea Pionierul, sect. 4: INSCENARE, asta au votat.

  2. Catalin Ciupitu, din Teleorman, domiciliat in Militari

  3. Porcul de Baluta minte cum respira. Rusine locuitorilor din sectorul 4 ca au reales un asemenea specimen abject.

  4. Aia la sectorul 4,sunt pe baza de clanul sportivilor …. un fel de sectorul 5 mai spalacit. Cu p$deii este greu sa te lupti ptr ca s organizatia neo bolsevica a securistilor oligarhizati,asa ca ptr ca$cavalul suprem,ei stiu cu teroristi,mineriade,tembeliziuni,etchttps://www.mesajul.ro/a-inceput-mizeria-electorala-inscenare-cu-voluntari-usr-plus-deghizati-in-homosexuali-video1/

  5. Aia la sectorul 4,sunt pe baza de clanul sportivilor …. un fel de sectorul 5 mai spalacit. Cu p$deii este greu sa te lupti ptr ca s organizatia neo bolsevica a securistilor oligarhizati,asa ca ptr ca$cavalul suprem,ei stiu cu teroristi,mineriade,tembeliziuni,etchttps://www.mesajul.ro/a-inceput-mizeria-electorala-inscenare-cu-voluntari-usr-plus-deghizati-in-homosexuali-video1/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.