G4Media.ro

Plăcuțe cu numele lui Radu Mazăre, pe școlile din Constanța, deși fostul…

Plăcuțe cu numele lui Radu Mazăre, pe școlile din Constanța, deși fostul primar este condamnat definitiv pentru corupție

Mai multe grădinițe și școli din Constanța poartă încă, la intrările principale, plăcuțele cu numele fostului primar Radu Mazăre, deși acesta este condamnat definitiv și judecat în mai multe dosare de corupție, transmite Info Sud-Est.

Numele lui este însoțit de mesajul ”Această grădiniță (sau școală, n.red.) este renovată, dotată și întreținută de Primăria municipiului Constanța”, urmat de ”Primar – Radu Ștefan Mazăre”.

Plăcuțele nu sunt datate, astfel că cei care citesc înțeleg că și astăzi instituțiile de învățământ sunt ”renovate, dotate și întreținute” de Radu Mazăre, deși acesta a ieșit din viața publică în anul 2015, din cauza problemelor penale.

Citește articolul integral pe Info Sud-Est.

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Numele infractorilor puscariasi este scris pe institutiile statului si monumentele religioase, nu doar pe scoala din Constanta. Unii sunt venerati cu onoruri militare.

  2. Le-ati descoperit? Vai de voi.

  3. Pai sa iesim la madian, sa dam jos placutele si statuile. Pe faleza e o statuie a lui Eminescu, un antisemit notoriu. Cum baga tata Gica Soros banii, cum ma activez impotriva antisemitului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.