G4Media.ro

Pistol și cartușe, găsite la un om al străzii din Craiova /…

Sursa foto: Reporter 24

Pistol și cartușe, găsite la un om al străzii din Craiova / Bărbatul ar fi adus pistolul din Franţa

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Craiova după ce asupra unui tânăr în vârstă de 20 de ani, fără adăpost, a fost găsit un pistol şi 30 de cartuşe calibrul 9 milimetri, anunță Reporter24.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul ar fi adus pistolul din Franţa, iar noaptea trecută a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Craiova.

„În noaptea de 8/9 iunie, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție locală din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova s-a prezentat la sediul Secției 5 Poliție Craiova, însoţit de un bărbat de 22 de ani,  din Craiova, persoană fără adăpost, asupra căruia, cu ocazia legitimării și verificării bagajului s-a găsit o arma din categoria celor supuse autorizării, prevăzută cu încărcător și 30 cartușe. Persoana depistată a declarat că ar fi cumpărat arma din Franța și ar fi introdus-o în România fără a o declara la punctul de trecere a frontierei. Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Dolj.

Un dosar penal a fost deschis în acest caz.

Sursa foto: Reporter 24 / Poliția locală Craiova

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. În România, te aperi singur, Poliția apără clanul Pian.

  2. Daca ar avea un avocat bun persoana aceasta ar putea scapa cu ajutorul CCR.Conform principiilor acesteia de interpretare,omul ar putea sa spuna ca daca in Franta este permisa aceasta arma,tara UE,inseamna ca si la noi e la fel.Cu cate lucruri intra lumea in Romania,cine poate sa prevada care sunt legale,care nu.Sa le afiseze la intrare si sa putem sa luam la cunostiinta despre aceste interdictii,ca sa nu mai aibe motiv CCR.
    Deci iata cum se poate anula o lege,folosind principiul constitutional al previzibilitatii! Si cate a anulat aceasta infailibila instanta!Si pentru chestiuni de procedura,de parca toti infractorii sunt juristi.Mai nou,chiar a desfiintat conceptul de intrerupere a termenului de prescriptie.De ce?Pentru ca nu era previzibil!
    Oare aici Curtea Constitutionala ar mai proceda tot asa?Si daca nu,cum ar motiva?Sau Ei nu-i place sa fie oarba!!!