G4Media.ro

Pfizer anunță că o angajată a furat informații secrete despre vaccinul anti-Covid…

Pfizer anunță că o angajată a furat informații secrete despre vaccinul anti-Covid / Acuzații de furt în beneficiul unei companii competitoare

Compania Pfizer a anunțat că o angajată a furat peste 12.000 de documente secrete legate de dezvoltarea și comercializarea vaccinului său anti-Covid, potrivit Bloomberg.

Angajata Chun Xiao (Sherry) Li e acuzată de Pfizer că ar fi salvat documentele pe un cont Google Drive. Acestea ar fi conținut studii clinice și planurile privind dezoltarea de noi tratamente.

Pfizer arată într-o plângere depusă la un tribunal californian că are informații potrivit cărora angajata urma să se transfere la o altă companie farma, Xencor Inc. Gigantul farma cere tribunalului să emită un ordin temporar pentru a-i interzice angajatei să utilizele informațiile confidențiale.

Li a început să lucreze la o subsidiară Pfizer din China în 2006 și s-a mutat la sediul din San Diego (SUA) în 2016. (sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. A furat formula apei de la chiuvetă??? Ha, ha, haaaa!

  • Esti la fel de amuzant precum idolul tau Ciolacu cand a fost intrebat ce relatie are cu Ciuca si el raspunde „intima ? sentimentala?” si doar lui i s-a parut amuzant ca doar el a ras, restul jurnalistilor se uitau la el si le era lor rusine de ridicolul lui de care nu se prinde.

  • Cind am citit titlul , prima poptiune era chinezoaica si a doua rusoaica . Previzibil .

 2. A naibii treaba – o chinezoaica.

 3. Pfoai, scenariu de film, nu alta! Avem mega-escrocherie, avem sfârșitul lumii, un virus ucigaș, intrigi la Palatul European, avem spioni, Umbrella corporation, teorii ale constipației și vreo cateva miliarde de figuranți care s-au vaccinat.

 4. Doar n-o sa-i sterga memoria trecutului daca paraseste firma.

 5. 12.000 de documente secrete despre apa cu lamaie.

  • Ce b_ou. Si se crede spiritual !!!!

  • @pic Faptele vorbesc. Injurati baieti si fete, faptele vorbesc. Deschide netul cauta studii, vezi ce se intampla in vest si injura din nou.

  • sa ne uitam la rusi cati morti au? Plapanzi mai sunt, nimic n-are efect, nici macar Sputniku’ sau Arbidolul care se stie, sunt cele mai tari, nu apa plata cu lamaie.

 6. Urmatorul booster il face google! Apoi se baga si fatzacarte, amazon, iar crema cremelor va fi „boostered by tesla”!

 7. Evident, Pfizer are ce păzi și este clar că sunt mulți care sunt interesați de laturile tehnice ale vaccinului. Mai interesant este însă documentația uriașă, de peste 300.000 pagini, în baza căreia FDA ( USA Food and Drog Administration ) a autorizat folosirea în regim de urgență a vaccinului, la 23 Aug. 2021. Dacă accesezi pagina online a FDA poți să te convingi că publică – cel puțin după aprecierile unui nespecialist ca mine – foarte multe informații cu privire la vaccinurile legate de covid, efectiv sute de pagini. Cu toate acestea FDA s-a dovedit a fi reticentă de a distribui întreaga documentație care era solicitată de specialiști în domeniu, imediat după autorizare, astfel că în prezent există un proces împortiva FDA deschis de un grup de firme și specialiști din domeniul sănătății. FDA a solicitat unui judecător federal să autorizeze eliberarea prin batch-uri de 500 de pagini lunar a intregii documentații.