G4Media.ro

Peste 80 de tineri din Republica Moldova ar fi fost instruiți în…

sursa foto: Captură video

Peste 80 de tineri din Republica Moldova ar fi fost instruiți în Turcia, de Partidul Șor, să creeze dezordine și să amplifice protestele din Chișinău/ Filmați pe aeroport, bărbații s-au ascuns, au fugit sau au devenit agresivi cu reporterii

Peste 80 de tineri din Republica Moldova ar fi fost instruiți în Turcia cum să amplifice dezordinea în timpul protestelor din Chișinău. Organizatorul acestor exerciții ar fi Partidul Șor, conform surselor citate de Jurnal.md.

Luni, cei 80 de bărbați au revenit la bordul unei aeronave care efectuează cursa Istanbul-Chișinău. Pe aeroport, toți au fost verificați suplimentar de către polițiștii de frontieră. Controlul a fost cu scandal. Cu puțin timp în urmă președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat la Radio Moldova că instituțiile de inteligență cunosc despre orice mișcare a celor 80 de tineri, instruiți în Turcia. Autoritățile știu și despre banii veniți din Rusia, a afirmat Grosu.

Filmați pe aeroport, bărbații s-au ascuns, au fugit sau au devenit agresivi cu reporterii.

Potrivit surselor Jurnal.md, cei peste 80 de tineri ar fi fost instruiți în Turcia cum să rupă cordoanele de polițiști, cum să arunce pietre și fumigene pentru a crea destabilizări. Reprezentanții Partidului Șor nu au răspuns întrebărilor reporterilor despre organizarea acestei deplasări a tinerilor în Turcia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. avem si noi AUR, antrenati la violenta

  2. Nu era nici un dubiu. E bine ca serviciile si-au facut treaba.
    Sunt convins ca sunt si la noi multi din astia. Din pacate astia racoleaza si multi oameni saraci si batrani de care se profita sa vina la demonstratii ca si contramanifestanti sau manifestanti la comanda.

  3. Erdogan se plânge că Suedia și Finlanda ascund teroriși, dar nu-i vede pe cei de sub nasul lui, instruiți la el acasă ?