G4Media.ro

Peste 70 de expozanţi vor prezenta 1.400 de produse şi soluţii tehnologice…

Sursa foto: Unsplash / Adrien

Peste 70 de expozanţi vor prezenta 1.400 de produse şi soluţii tehnologice la Tech Expo, în weekend, la Romexpo

Peste 70 de expozanţi vor fi prezenţi, cu circa 1.400 de produse şi soluţii tehnologice, la cea mai amplă expoziţie de tehnologie şi inovaţie din Europa Centrală şi de Est, care va avea loc în weekendul 14 – 16 iunie, la Romexpo, Pavilion B1, transmite Agerpres.

„Peste 70 de companii îşi vor prezenta produsele şi soluţiile tech de ultimă generaţie, de la gadgeturi, roboţi, vehicule electrice, produse smart home, până la smartphone-uri, laptopuri sau soluţii de gaming. Peste 25.000 de pasionaţi de tehnologie sunt aşteptaţi la expoziţia dedicată publicului larg”, se arată într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Participarea este gratuită, cu înscriere în prealabil pe techexpo.ro.

Deschiderea oficială a Tech Expo va avea loc vineri, ora 16,00, la Romexpo, Pavilion B1 şi îi are ca invitaţi pe Ramona Moldovan – Secretar General Adjunct în Ministerul Energiei, Andrei Nicolae – Vicepreşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Florin Popa – Director Orange Business şi Cătălin Lupoaie – B2B Marketing Manager la BCR.

În cadrul Tech Expo, vizitatorii vor avea şansa de a descoperi cele mai inovatoare soluţii tehnologice, desfăşurate într-un spaţiu vast, de peste 5.500 metri pătraţi, unde îi aşteaptă peste 70 de expozanţi, pregătiţi să îşi expună cele peste 1.400 de produse şi soluţii.

Institutul BrainMap Neuroscience va prezenta tehnologia qEEG (cartografierea electroencefalografică), o soluţie avansată ce colectează şi analizează date din peste 80.000 de puncte ale creierului, oferind informaţii precise despre funcţionarea acestuia.

Orcam va expune dispozitive asistive de citit pentru persoanele nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere, Shaw va aduce produse inovatoare pentru îngrijirea animalelor de companie, controlabile prin aplicaţie, iar Shape Robotics va construi un laborator interactiv, oferind copiilor oportunitatea de a învăţa şi de a se distra.

Participanţii vor putea să discute cu experţii, să testeze tehnologiile inovative şi să participe la demonstraţii de lecţii interactive, concepute să îmbunătăţească semnificativ procesul de predare şi învăţare.

Participarea la Tech Expo este gratuită pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

„Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureştiul în capitala internaţională a tehnologiei şi care reuneşte atât profesioniştii cât şi pasionaţii de tehnologie şi inovaţii”, arată sursa citată.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferinţă şi casa economiei digitale din Europa Centrală şi de Est, în care profesioniştii din întreaga regiune au acces la soluţii tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale şi o oportunitate de networking.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează