G4Media.ro

Peste 36% din lecțiile de la Teleșcoala, pentru elevii de clasa a…

SURSA: Captura tvr.ro

Peste 36% din lecțiile de la Teleșcoala, pentru elevii de clasa a XII-a, nu sunt în programa pentru Bacalaureat 2020

17 lecții televizate în emisiunea Teleșcoala pentru Bacalaureat 2020 din cele 47 difuzate până acum, de la începutul acestui proiect, nu sunt valabile pentru această sesiune de examen, potrivit programei publicate de ministerul Educației. Asta arată o analiză Edupedu.ro care a comparat temele propuse de profesorii participanți voluntari la acest proiect, cu documentele oficiale aprobate săptămâna trecută de către ministerul Educației.

Cele mai multe lecții de la Teleșcoala care nu se regăsesc în programa pentru BAC 2020 sunt la matematică, limba și literatura română, istorie, biologie și geografie.

Citește analiza integrală pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Probabil pentru ca unele inregistrari au fost pregatite inainte sa se anunte ca nu se da la examen materia de sem 2. Nu era logic sa recupereze fix materia care ar fi trebuit facuta daca se duceau la scoala?
    Hai ca la a 8-a mai recupereaza la liceu ce nu s-a facut, dar la a 12-a? E bine sa ramana acolo(youtube), poate unii chiar vor sa aiba un punct de reper, dincolo de manual.

  2. Tot școala paralelă (meditațiile) e baza.

  3. Romanul Morometii nu trebuia exclus, pentru ca apucaseram sa-l facem inainte de 11 martie, cand am fost lasati toti la vatra.