G4Media.ro

Peste 3000 de de cadouri pentru copii defavorizați și seniori de la…

sursa foto: Pexels

Peste 3000 de de cadouri pentru copii defavorizați și seniori de la donatori anonimi, livrate de asociația Voluntari în Europa/ 300 de cadouri vor ajunge în cea mai izolată comună din Delta Dunării

Campania „Super Eroi de Crăciun 2022”, lansată în octombrie cu scopul de a oferi cadouri oamenilor din zone defavorizate, va ajunge și în comuna C.A. Rosetti, cea mai izolată zonă din Delta Dunării, unde mai este nevoie de încă 300 de cadouri, transmite asociația Voluntari în Europa într-un comunicat de presă, transmite Info Sud-Est.

”După ce a văzut un reportaj TV, un voluntar a tras un semnal de alarmă pentru Delta Dunării, comuna C.A Rosetti, zonă aflată în risc de îmbătrânire și depopulare. Am reușit să acoperim cadourile pentru puținii copii ai comunei, iar acum, ne străduim să motivăm suplimentar voluntarii noștri și să atragem alții. Ne place să facem cadouri ca Moș Crăciun secret. Vrem să aducem bucurie în casele tuturor sătenilor din cea mai izolată comunitate a Deltei. Timpul este scurt. Au apărut provocări noi. Nu putem transporta coletele nici cu TIR-ul, nici cu autobuzul sau cu microbuzul, dar ne dorim foarte tare să încheiem la timp acțiunea de livrare.”, declară Adriana Mureșan, șofer de TIR și membru fondator al Asociației Voluntari în Europa.

Pentru a asigura livrarea la timp a cadourilor, asociația va recurge la ajutorul transportatorilor fluviali, deoarece zona este mult mai izolată de restul țării pe timp de iarnă, mai este menționat în comunicatul citat.

Pachete, care vor include pe lângă cadouri și fructe, în special citrice, banane și mere, vor fi livrate în perioada 6-10 decembrie de o navă cu spații cargo, pentru a evita orice risc de întârziere.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

 1. Felicitări oamenilor anonimi!

  • Totul este foarte greșit!!!
   An de an, se cheltuiesc miliarde la nivel mondial pentru a trata efectele sărăciei și mai nimic pentru a combate cauzele. Și ca să fiu rău, sunt doar resturi căzute sau aruncate de la masa bogaților, mai ales de sărbători.

 2. Avem copii si batrani sau, daca ne rupem in figuri, juniori si seniori. Ce e struto-camila aia de exprimare, tovarasi?!😈

  Ce le mai place cuvintele astora cu politica corecta si dreapta-n sus! 💡

 3. De aplaudat 👏🏻👏🏻👏🏻
  ❤️