G4Media.ro

Peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă capturate de poliţiştii de…

sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă capturate de poliţiştii de frontieră la Botoșani

Peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost capturate de poliţiştii de frontieră în localitatea Ilişeni, comuna Santa Mare, în cadrul unei acţiuni derulate împreună cu angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Tatiana Radu, citată de Agerpres.

Ţigările au fost descoperite abandonate în apropiere de malul Prutului, la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care transportau în spate colete voluminoase.

„La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele au abandonat coletele şi profitând de configuraţia terenului şi a întunericului, au fugit în vegetaţia abundentă. Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, au fost descoperite opt colete care conţineau 12.800 de pachete cu ţigări, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei”, a afirmat Radu.

Oficialul Poliţiei de Frontieră precizează că în acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Pai, Maia Sandu ne-a promis ca starpeste contrabanda cu tigari din R.Moldova???Se vde cu ochoul liber ca fabricile de tutun produc de 1000 de ori peste consumul populatiei si vand pe persoana fizica sute de mii de pachete de tigari.Unde sunt legile care interzic vanzarea pe persoana fizica a unui numar de 10 pachte de tigari, respectiv controalele depozitelor de tigari????????????Nimic, absolut nimic!Indiferent de partid, banii din contrabanda alimenteaza pusculita acestora!