G4Media.ro

Peste 1.500 de şoferi au rămas fără permise de conducere în minivacanţa…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Peste 1.500 de şoferi au rămas fără permise de conducere în minivacanţa de Revelion

Poliţiştii rutieri au reţinut, în minivacanţa de Revelion, peste 1.500 de permise de conducere, 269 de şoferi fiind depistaţi la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, iar 30 au fost prinşi după ce au consumat droguri, relatează Agerpres.

„Pentru că, în aceste zile, s-a înregistrat o intensificare a circulaţiei rutiere, poliţiştii au acţionat pe drumurile naţionale, autostrăzi şi în zonele aglomerate pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor grave de circulaţie. Echipajele rutiere au acţionat zilnic în medie cu 279 de aparate radar, dar şi cu dispozitive care semnalează consumul de alcool şi alte substanţe interzise la volan. Ca urmare a încălcării legislaţiei rutiere, au fost retrase 443 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute aproximativ 1.500 de permise de conducere”, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

În perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, 269 de şoferi au fost depistaţi la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, iar 30 după ce au consumat droguri.

O acţiune pentru prevenirea producerii accidentelor a fost desfăşurată luni, la întoarcerea din minivacanţa de Revelion. Poliţiştii de la autostrăzi au depistat 45 de şoferi care au pus în pericol ceilalţi participanţi la trafic prin viteza excesivă cu care conduceau.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Amenzile nu sunt mari si conform veniturilor fiecaruia, si multi nu dau 2 bani pe aceste reguli de circulatie.

  2. Perfect, vor conduce fara permis si vai de cei cu care vor avea accidente, pentru a isi repara masinile.

  3. 1500 ar face pe iesire pe A1 in mitari in 4-5 ore doua echipaje puse pe traba….
    MIRCEA FA-TE CA MUNCESTI semnat CARAMITRU ’89