G4Media.ro

Peste 1.000 de cadavre ale civililor sunt examinate la Kiev de anchetatorii…

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Peste 1.000 de cadavre ale civililor sunt examinate la Kiev de anchetatorii criminalişti, declară şeful Poliţiei locale

Anchetatorii criminalişti examinează în prezent 1.084 de cadavre ale civililor găsite în regiunea Kiev în urma retragerii forţelor ruse, potrivit Poliţiei capitalei ucrainene, relatează CNN, citată de News.ro.

Cadavrele au fost examinate de anchetatorii criminalişti după ce forţele ucrainene au recâştigat controlul asupra regiunii, a declarat Andrii Nebîtov, şeful Poliţiei locale.

”În prezent, numărul cadavrelor este de 1.084, acestea au fost examinate de anchetatori şi duse la unităţi medico-legale”, a spus Nebîtov.

”Sunt civili care nu au avut nimic de-a face cu apărarea teritorială sau cu alte formaţiuni militare. Marea majoritate – între 50 şi 75 la sută – sunt oameni ucişi de arme uşoare, fie o mitralieră, fie o puşcă cu lunetă, în funcţie de locaţie”, a adăugat oficialul ucrainean.

Nebîtov a spus că peste 300 de cadavre nu au fost încă identificate.

”Aş dori să fac un apel către cetăţeni: informaţi-ne cu privire la cunoştinţele şi rudele dumneavoastră care au dispărut şi despre care nu ştiţi nimic. Nu aşteptaţi”, a fost mesajul şefului Poliţiei locale pentru cetăţenii ucraineni.

Anchetatorii din regiunea Kiev şi din alte părţi ale ţării ieşite de sub controlul rusesc au precizat că au găsit dovezi pe scară largă ale uciderii civililor de către forţele ruse.

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Rusia este clar imperiul raului, ca orice imperiu in decadere trimite soldati recrutati din republicile periferice ale federatiei pentru a comite orori in Europa. Nu mai trebuie sa discute nimeni cu ei altfel decat pe calea fortei si a sanctiunilor economice drastice.

    • Așa este ,nu știu decât să omoare și să jefuiască, o hoarda de asasini, trebuie tratați ca atare !

  2. Ce va mai place cenzura, comentariile trebuie sa fie in ton cu ordinul de sus. V-ati vandut ca si „stirile fierbinti”