G4Media.ro

Peskov susține că starea emoțională a lui Vladimir Putin este „normală”, însă…

sursa foto: Grigory SYSOYEV / AFP

Peskov susține că starea emoțională a lui Vladimir Putin este „normală”, însă are un program de lucru „extrem de neregulat”, „de dimineața până noaptea târziu”

Starea emoțională a președintelui rus Vladimir Putin este „normală”, dar ziua sa de lucru este „extrem de neregulată”, susține purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenția rusă de presă Interfax.

„Președintele are o zi de lucru în sensul deplin al cuvântului, el are o zi de lucru extrem de neregulată”, a spus Peskov reporterilor.

„Nu există o oră fixă pentru sfârșitul zilei sale de lucru. În orice caz, de dimineață până noaptea târziu”, a adăugat el.

Întrebat despre starea emoțională a președintelui Putin, Peskov a afirmat că este „normală”.

Sursa foto: Grigory SYSOYEV / AFP

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. găină fără cap, ce v-am zis eu? :)))))

  • Dictatorul dement de la Kremlin este pur și simplu un anti-creștin, un slujitor al diavolului, un al 2-lea Hitler. Își otrăvește opozanții din Rusia și de peste granițe. Își atacă frații orodocși cu binecuvântarea altui diavol-întrupat: Kiril (Patriarhul toxic și inutil).

 2. pai sa il reguleze cineva :D; gaseste el destui pe acolo ca e plin si pe la ei.

 3. Deaia era un șoarece in biblioteca kgb…Sau agent de intersecție in Berlinul sovietic….Nu i se putea citi starea emoțională ..
  ps:a se vedea limbajul non-verbal cand a ridicat nivelul de alertă nuclear, cand a recunoscut independenta republicilor si cand lătra Lukashenko ….

 4. Se scarpina cam des în cap, în rest normal

  • eh se mai scarpină el și la cele sfinte: pe unul cheamă motz, pe altul effe iar p-aia din mijloc cioabă1
   :)))))

 5. ceva medicamente?

 6. Sper ca are timp si de sport, vânătoare, fumei si altele

 7. cAMASUTA DE FORTA, MARIME M… MAI MICA DECAT PT. ADEPTA LUI, SHOSHO (XXXL)… Trimis la un „centru specializat” si dupa aceea… tratament tip Targoviste, decembrie 1989… prietenii stiu de ce

 8. Asta e tovarase Putin ! La varsta de aproape70 de ani, in loc sa stai linistit sa-ti savurezi dimineata limonada pe terasa, te-ai apucat de razboi ! Adio nopti linistite, adio zile libere…..adio sange in cioaca…..adio pasarica !

 9. Dictatorul dement de la Kremlin este pur și simplu un anti-creștin, un slujitor al diavolului, un al 2-lea Hitler. Își otrăvește opozanții din Rusia și de peste granițe. Își atacă frații orodocși cu binecuvântarea altui diavol-întrupat: Kiril (Patriarhul toxic și inutil).

 10. Este NEBUN!

 11. Pentru un nebun nici nu poate fi altfel starea mai ales psihica, decit normala.

 12. După atâtea crime, să fii un om normal? Este un handicapat kgb-ist.