G4Media.ro

UPDATE Ministerul Sănătății a virat banii pentru personalul din centrele de vaccinare…

Sursa foto: Unsplash / Towfiqu Barbhuiya

UPDATE Ministerul Sănătății a virat banii pentru personalul din centrele de vaccinare anti-COVID din Timișoara. Aceștia nu își primiseră banii din martie

Update 14.41: Purtătorul de cuvânt al DSP Timiș a transmis G4Media că ”Ministerul Sănătății a virat sumele aferente acestor drepturi salariale, inclusiv pentru luna mai, către Direcția de Sănătate Publică Timiș în data de 30 iunie a.c., instituția noastră transferându-i la data de 1 iulie a.c. în contul unitatilor administrativ teritoriale pe raza cărora au funcționat centrele de vaccinare”.

Articol inițial: Medicii și asistentele care au lucrat la centrele de vaccinare anti-COVID din Timișoara nu și-au mai primit banii din luna martie, informează Agenția de presă Rador.

Consilierul primarului municipiului Timișoara, Bogdan Marta, anunță că municipalitatea nu are banii necesari și că va face plățile după ce sumele vor fi virate în cont de Ministerul Sănătății, lucru care nu s-a întâmplat.

Direcția de Sănătate Publică Timiș transmite că a făcut toate demersurile necesare pentru plata sumelor restante, însă plățile nu au fost făcute de la București.

Întârzierea este cauzată de lipsa suplimentării fondurilor, la nivelul Ministerului Sănătății, dar situația va fi reglementată cât de curând, dă asigurări DSP.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Veniți ca va dau eu. Cate 2 monede sa vi le puneți pe ochi.

  2. Unde e pesedeaua sa tipe cum faceau anii trecuti.

  3. Iar a iesit din pestera Vlad Voiculescu si nu mai da bani la oameni…

  4. Saracii de ei:nici nu au sporuri de 85 la suta din salariul de baza!cum si-au permis???

  5. Un muncitor era oale si surcele,si el si familia lui,daca nu era platit 6 luni!la astia a venit extrabonusul!platit inca odata ca sa isi faca meseria!