G4Media.ro

Permisul sanitar nu e obligatoriu la reuniuni politice în timpul campaniei prezidențiale…

Permisul sanitar nu e obligatoriu la reuniuni politice în timpul campaniei prezidențiale din Franța, în numele principiului fundamental al participării tuturor cetăţenilor la viaţa politică

Permisul sanitar nu va fi obligatoriu pentru a asista la mitinguri şi reuniuni politice în timpul campaniei prezidenţiale din Franţa, informează vineri AFP, citând anturajul ministrului de interne Gerald Darmanin.

Într-o scrisoare remisă pe 28 septembrie „preşedinţilor principalelor partide politice şi preşedinţilor grupurilor din parlament” consultată de AFP, Gerald Darmanin a indicat că acest „permis sanitar” nu va fi „cerut participanţilor” la reuniuni politice.

„Participarea tuturor cetăţenilor la viaţa politică a Naţiunii este unul din principiile fondatoare ale Republicii”, a scris ministrul francez, adăugând: „Doresc în acelaşi timp să subliniez responsabilitatea organizatorilor de a implementa şi de a respecta celelalte măsuri sanitare ce permit limitarea răspândirii virusului”.

Conform scrisorii citate, Ministerul de Interne francez urmează prin această decizie avizul Consiliului constituţional din 31 mai potrivit căruia reuniunile politice nu intră în categoria marilor adunări de persoane la care participanţii trebuie să dispună de permis sanitar.

Adunarea naţională (camera inferioară a legislativului francez) a aprobat preliminar săptămâna această proiectul de lege privind „vigilenţa sanitară”, ce prevede posibilitatea de a continua folosirea permisului sanitar până pe 31 iulie anul viitor, menţionează AFP. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Când e vorba să aleagă slugile viitoarele marionete ce vor fi folosite de Elite in viitorul exercițiu electoral, brusc, ca prin farmec slugile nu mai au interdicții…desigur… în numele „principiului fundamental al participării tuturor cetățenilor la viața politică” :)))))
  Incredibil, fantastic ce film prost trăim la nivel planetar și lumea încă nu își dă seama de asta.
  In Franța dacă trebuie să ii alegi pe ei e perfect, nu ai restricții, dacă trebuie să mergi la muncă și nu ai „pașaport”….’te dreacu’ dă’ sărac nevaccinat. Vrei să îți iei ceva de mâncare , presupunând că mai ai bani… marș mă de aici inferiorule, sub-umanule, n-ai voie…

  • „Noul normal”

  • Totul este regizat la nivel mondial la Davos si, face parte dintr, un exercițiu gândit meticulos de ani buni la nivel mondial și care nu are nici o treaba cu sănătatea publică mulți prin 2020 ziceau ca este conspirație , frica, isteria ce, au indusa maselor pe care le, au dirijat cu ușurință unde și, au dorit, le va permite pe viitor sa fac absolut ce doresc

 2. Dar dreptul la viata nu e un drept fundamental? Daca cineva care are o boala cronica vine la aceste intalniri si ia Covid, atunci nu era mai bine sa se fi prezentat certificatul verde ca sa nu mai puna viata in pericol aceastei persoane?

  • Dacă cineva se știe cu boala cronica și e descept, sta acasă, în timp ce altul, care se știe cu boala cronica și e prost, se duce la meeting. E simplu.

 3. Deci la biserica si la partid nu te mai infectezi? ori sunt prosti ori se fac si francezii.
  Cat de decazut moral sa fie pretinzi asemenea enormitati cand multi au sacrificat mult de tot la inceputul pandemiei din punct de vedere economic sa poata sa faca ei adunari de 5000 de credinciosi sau politicieni.

  • Unde scrie ceva despre biserica? Confunzi cu Romania. La ei, in biserici stai cu masca, clericii au masca si nu se poate depasi un anumit numar de persoane (nu 5 000, ca nu au Untold :D)

 4. Hahaha, si sclavetii nu zic nimic? Pariu ca li se pare normal!

 5. Este strigător la cer de grotesc, ne merităm toată omenirea soarta asta de căcat, cum naiba trebuie certificat verde şi la ei peste tot si dacă intri să VOTEZI NU TREBUIE ASTA DA PROSTEALA PE FAȚÄ
  MĂI DA PROASTĂ MAI ESTE OMENIREA CĂ ACCEPTĂ DETENȚIA ASTA.

 6. Am ajuns rău de tot ,tot globul asta ,de.am ajuns să ne conducă o mînă de.politiciei ca pe.nişte marionete.