G4Media.ro

Permise, cărți de identitate și acte pentru autoturisme false / Percheziții în…

sursa foto: Alba24.ro

Permise, cărți de identitate și acte pentru autoturisme false / Percheziții în Bacău și Vrancea

Polițiștii din Bacău au efectuat percheziții într-un dosar penal privind infracțiuni precum fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune. Acțiunea a fost desfășurată de polițiști din Serviciul de Investigații Criminale și Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Joi, 7 decembrie, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară în comunele Corbasca, Sascut și Valea Seacă, precum și în județul Vrancea. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe permise de conducere, cărți de identitate, polițe de asigurare obligatorie auto, certificate de înmatriculare auto și acte de studii. De asemenea, au fost găsite și sisteme informatice utilizate pentru falsificarea acestor înscrisuri.

Pe lângă documente falsificate, polițiștii au confiscat și un pistol neletal, pentru care nu a fost prezentată autorizație de deținere. Bărbatul în cauză, în vârstă de 47 de ani și domiciliat în comuna Sascut, este suspectat că în perioada 2019-2023 ar fi falsificat documente de înmatriculare și permise de conducere din diferite țări europene și non-UE, pentru diverse persoane.

Suspectul a fost adus la sediul poliției pentru audieri, conform mandatului de aducere emis. În activitatea desfășurată au fost implicați și specialiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din Bacău. De asemenea, au participat polițiști din Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Bacău și jandarmi din Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, în vederea elucidării întregii activități infracționale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...