G4Media.ro

UPDATE Percheziții în Bacău la persoane care ar fi vândut canabis și…

Sursa foto: Pixabay

UPDATE Percheziții în Bacău la persoane care ar fi vândut canabis și amfetamine, inclusiv elevilor/ Percheziții într-un dosar de trafic de droguri au loc și în Timișoara

Opt percheziţii au loc miercuri dimineaţă la persoane care ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc – cannabis şi amfetamine – către consumatori, inclusiv către elevi, transmite News.ro.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează 8 percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, în trei cauze, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, anunţă IGPR.

Conform anchetatorilor, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc (cannabis şi amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău şi localităţile învecinate.

Peste 20 de persoane urmează să fie audiate la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Tot miercuri dimineață, opt percheziţii au loc în Timişoara, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai mult de 10 persoane urmând să fie duse la audieri.

”La data de 22 martie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara, efectuează 8 percheziţii domiciliare, în municipiul Timişoara, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, transmite IGPR.

Potrivit sursei citate, în perioada mai 2021 – noiembrie 2022, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, cannabis, amfetamină, MDMA, 2 CMC şi 3 CMC, către consumatori din municipiul Timişoara.

Peste 10 persoane urmează să fie duse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara.

La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Doar în Bacău? De ce nu în toată țara? Problema e generalizată, nu doar în 1-2 licee!