G4Media.ro

PepsiCo va primi în trimestrul patru primele camioane electrice Tesla din cele…

sursa foto: Captură Tesla

PepsiCo va primi în trimestrul patru primele camioane electrice Tesla din cele 100 comandate în 2017

PepsiCo va primi în trimestrul patru primele camioane electrice Tesla din cele 100 comandate în 2017, a declarat luni directorul general al grupului, Ramon Laguarta, într-un interviu acordat CNBC, transmite News.ro.

Producătorul băuturii Mountain Dew şi al cipsurilor Doritos a rezervat 100 de camioane electrice Semi ale Tesla, pentru reducerea costurilor cu carburanţii şi a emisiilor flotei.

Transporturile reprezintă 10% din emisiile de gaze ale PepsiCo, a spus Laguarta. Compania a afirmat anterior că doreşte să utilizeze camioanele pentru a transporta snackuri şi băuturi între centrele de producţie şi de distribuţie, precum şi către retaileri.

PepsiCo şi Tesla nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii din partea Reuters.

Walmart, operatorul de flote J.B. Hunt Transport Services şi distribuitorul de alimente Sysco au plasat la rândul lor comenzi pentru camioanele Semi ale Tesla.

Luna trecută, firma de închirieri de maşini Hertz a anunţat că va comanda 100.000 de vehicule Tesla până la sfârşitul anului 2022.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. E o revolutie remarcabila de la electrocare la electrocamioane.

  2. si cu CO2 ul din stclele de cola cum ramane? nu-l reduceti si pe-ala cu 10%?

  3. Un pic surprinzator ce a spus CEO-ul PepsiCo, pentru ca Elon a mentionat recent ca productia Semi ar putea sa inceapa abia in 2023. Poate Tesla face un efort pentru PepsiCo, sa le dea un numar mic de camioane pentru ca soferii lor sa se obisnuiasca cu toate schimbarile.