G4Media.ro

Pentru achiziția de platforme necesare învățământului online se va aplea la bugetul…

Pentru achiziția de platforme necesare învățământului online se va aplea la bugetul din Programul Național de Redresare și Reziliență

Chiar și după ce va trece pandemia, într-un fel sau altul studiile online vor deveni o constantă în sistemul educațional românesc, motiv pentru care investițiile în digitlizare sunt o prioritate pentru Ministerul Educației. O parte din bugetul pentru investiții va fi asigurat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a informat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu,luni seara, la Digi 24.

„Digitalizarea educației este foarte importantă. Vom primi fonduri din PNRR în sensul acesta. O componentă importantă în acest proces al digitalizării educaţiei implică achiziția unor platforme pentru învățământul online. (…) Pentru că într-un fel sau altul, și după ce va trece pandemia, cu siguranţă lucrurile vor merge către predarea online”, a spus ministrul Cîmpeanu, adăugând că în școli și universități din întreaga lume sunt utilizate deja de ani  buni platforme dedicate examinărilor online.

Sursa foto: Genesis College

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. De ce orice lucru trebuie să conțină cuvântul national ? buget national, comisie națională, kăkat national etc. E deja penibil, nu găsesc alte denumiri ? Dacă nu scrie acolo național, nu funcționează?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.