G4Media.ro

Pelerinajul de la Şumuleu Ciuc, Kelemen Hunor: Cred că în 2024 ar…

Sursa photo: Gönczy Tamás/ Facebook (Kelemen HUnor)

Pelerinajul de la Şumuleu Ciuc, Kelemen Hunor: Cred că în 2024 ar fi greu să numim ceva mai important decât pacea, pentru că pacea înseamnă sprijinul pentru viaţă, înseamnă să fii de partea vieţii. Iar cei care sunt de partea vieţii, susţin construcţia

Preşedintele UDMR Kelemen Hunorcare a fost prezent sâmbătă la pelerinajul de rusalii de la Şumuleu Ciuc, unde participanţii s-au rugat pentru pace,că âîn 2024 ar fi greu să numim ceva mai important decât pacea, pentru că pacea înseamnă sprijinul pentru viaţă, relatează MTI, conform News.ro.

Kelemen Hunor a afirmat că, pentru el, fiind născut la Cârţa, în apropierea Şumuleului, pelerinajul este mai scurt ca distanţă, dar la fel de lung şi profund în spirit ca pentru toţi care fac drumul până la Şumuleu-Ciuc, de oriunde ar veni.

El a reamintit că pelerinajul la Şumuleu este o bună ocazie pentru a se linişti, pentru a se ruga şi a reflecta asupra nevoilor comunităţii maghiare din Bazinul Carpatic pentru a putea construi viitorul ei.

„Cred că în 2024 ar fi greu să numim ceva mai important decât pacea, pentru că pacea înseamnă sprijinul pentru viaţă, înseamnă să fii de partea vieţii. Iar cei care sunt de partea vieţii, susţin construcţia şi sunt de fapt de partea Creatorului, se alătură Creatorului”, a rezumat Hunor Kelemen.

În opinia sa, faptul că sute de mii de oameni gândesc şi se roagă în acelaşi timp, va avea cu siguranţă un efect asupra sufletelor, asupra comunităţii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. auzi la el cum vb de pace avocatul diavolului