G4Media.ro

Pediatrul Mihai Craiu: Autoritățile sunt principalul vinovat de eșecul vaccinării familiei, de…

Foto: Captura Youtube.com

Pediatrul Mihai Craiu: Autoritățile sunt principalul vinovat de eșecul vaccinării familiei, de aprovizionare proastă cu vaccinuri, de trecerea de la sistemul centralizat – noi am făcut vaccinuri la școală

Autoritățile române “sunt principalul vinovat” pentru “eșecul vaccinării familiei”. Verdictul vine de la medicul pediatru Mihai Craiu, care a vorbit în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM, despre renunțarea la vaccinarea în școală, despre aprovizionarea proastă cu vaccinuri care îi supune pe medicii de familie unei dileme etice “în care nu ar trebui să trăiască niciun medic”, dar și despre modul de gândire egoist al părinților care nu își vaccinează copiii și care nu se gândesc “că copilul lui sănătos dacă face rujeolă și i-o dă doamnei profesoare de la școală care tocmai ce are diabet și a trecut printr-o decompensare sau a fost operată de cancer de sân anul trecut, o omoară pe profă”.

Mihai Craiu este medic primar pediatru, a absolvit studiile medicale la Facultatea de Medicină din București, lucrează de 30 de ani “în același spital, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului”, și este profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Cine a votat autoritatile astea? Cetatenii.

 2. Autoritatile ? Adica cucii ?

  • Comentarii…? Se remarcă instantaneu un aspect trist, tare trist: prostia este fascinantă, nu are margini ; inteligența este limitată, foarte limitata !!!

 3. Pe toti cei care sustin obligativitatea vaccinarii i-as baga in puscarie pe viata in cazul in care un copil moare sau ramine invalid in urma vaccinarii . Daca acea persoana este cadru medical sau lucreaza in domeniul farmaceutic ori prin directii de sanatate / minister as exclude-o pe viata din sistemul bugetar .
  Sa bagati substante straine de corpul omenesc in voi nu in cei de linga voi . Secaturi abjecte .

  • Și dacă un copil moare sau rămâne invalid în urma unei boli care poate fi prevenită de un vaccin, ce propuneți să se întâmple cu adultul care a refuzat vaccinarea, domnule Popescu?

   Iar cadrele medicale, lucrătorii în domeniul farmaceutic sau în direcții sau ministere să fie excluse pe viață din sistemul bugetar înainte sau după ispășirea pedepsei cu închisoarea pe viață?

   Apropo, puteți să ne spuneți și cât de mare e riscul de invaliditate și deces la administrarea unui vaccin față de același risc la contractarea uneia din bolile pentru care se vaccinează copiii? Bănuiesc că, din moment ce propuneți măsuri așa drastice, aveți studii de specialitate și experiență în domeniul medical, dacă nu chiar în boli infecțioase.

   Mulțumesc.

 4. Am cunostinte clare in familie colegi serviciu cunostinte care au copii autisti sau cu probleme dupa vaccinare bineinteles nu recunoaste nimeni nici un doctor ca e de la vaccinare parintii aceia cine ii despagubeste ca sunt traumatizati ?Craiu ?sau Balaiu?