G4Media.ro

Pecheziții în Constanța la persoane suspectate de înșelăciune cu mașini aduse din…

sursa foto: IPJ Constanța

Pecheziții în Constanța la persoane suspectate de înșelăciune cu mașini aduse din țări ale Uniunii Europene

Polițiștii din Constanța efectuează, marți dimineață, 14 percheziții domiciliare la persoane suspectate de înșelăciune.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, instigare la înșelăciune și complicitate la înșelăciune”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

„Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi indus în eroare 5 părți vătămate, de la care au primit aproximativ 250.000 de euro, reprezentând avans sau chiar plata integrală a unor autoturisme ce urmau a fi achiziționate din țări ale Uniunii Europene. După încasarea acestor sume de bani, mașinile fie nu au mai fost aduse beneficiarilor, banii fiind folosiți în alte scopuri, fie au fost aduse, însă au fost vândute altor cumpărători ai parcului auto”, mai este precizat în comunicat.

La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției municipiului Constanța și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...