G4Media.ro

Paul Stănescu se retrage de la conducerea PSD Olt / Marcel Ciolacu…

Paul Stănescu se retrage de la conducerea PSD Olt / Marcel Ciolacu a venit la Slatina împreună cu Sorin Grindeanu

Paul Stănescu se retrage de la conducerea Organizației PSD Olt, el fiind în prezent secretar general interimar la nivel central al partidului, iar la congresul de peste o lună și jumătate va viza probabil tot o funcție la nivel central. La conferința de alegeri de la Slatina, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a venit împreună cu Sorin Grindeanu.

„Așa cum știți, nu mai candidez. A fost o onoare să fiu președintele vostru, timp de 10 ani. (…) Am fost președintele Consiliului Județean timp de două mandate, le mulțumesc în primul rând cetățenilor din județ, o altă mare onoare a fost să primesc votul să merg în Parlamentul României. N-am cuvinte să mulțumesc pentru această mare onoare. Vă dau un sfat: ca să fii respectat, trebuie să respecți. Să respectăm cetățenii județului nostru”, a spus Stănescu.

Noul șef al Organizației PSD Olt a fost ales cu unanimitate Marius Oprescu, până acum președinte executiv al organizației.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. O fi înțeles de la preotul Iscru că fericirea consta în a cheltui banii cât înca esti liber si tânăr. Banii i-au scos de mult dun țara, e pregatit pentru crucificare

 2. Hai urmați-l și restul, pui de năpârci! Dar vă rugăm plecați cu totul, duceți-vă undeva să nu mai auzim de voi, ne-ați pricinuit suficienți nervi, disconfort și iritare, încât să mai rămâneți, chiar și lângă scenă. Ne este suficient cu voi, 30 de ani plus cei anteriori, sunt până dincolo de toleranța oricărui om rațional. Hai, valea cu toții!

 3. Toti PSD iștii trecuti de 45 ani sa se retragă definitiv din politica.
  Nu avem nevoie de voi!

 4. destept mafiotul de Stanescu, sta si roade la ce a agonisit din greu (furat). Tinand seama ca DNA nu le mai face nimic, poate sa stea cu burta la soare in Tenerife pana la 100+. FMM de smenar nenorocit.

 5. Firesc,
  fiind profund corupt simte că se strânge funia.
  Se va da la fund pentru o viata de nabab, el și fica sa (desi nu stie unde lucrează)

 6. Bună dimineața! Unde este Plesoianu????Partidul are resurse și va faceți ca nu vedeti!Aduceti-l pe Plesoianu!!Știe mai bine decât Grindeanu ce sa facă! Lasati-I la vedere pe el,pe Titus Corlatean,pe Serban Nicolae,pe Alfred Simonis,pe Firea ,pe Baluta,pe d-na Pintea,primarul de la Ciugud/Alba,pe Teodorovici,pe Olguta!!!!Claudiu Manda trebuia sa-și termine treaba ca șef al comisiei SRI,ne-a lăsat cu ochii în soare ca ne va spune și, am ajuns la final și nu știm nimic. Măcar în PE sa lucreze pentru romani!Aveți oameni și nu-I utilizati!!!Terminați în ceasul al 24-lea cu premierul bănățenilor (ăsta a spus la 5 minute în primul interviu:io mi-s bănățean! !!!Și ce dacă! El trebuia sa fie premierul românilor )Vrem oameni care au studii ,care au gramatica la purtător și care știu sa facă treabă! Ne-Am săturat de parveniți și de o parte și de alta! !Au murit oameni la revoluție ca sa vina copii și nepoții cadrelor de securitate sa ne dea lecții ca suntem comuniști! Mai am câțiva ani de trăit și nu vreau sa îmi las copilul în mana acestor parveniți! Reveniti-Va și treceți peste orgolii absurde!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.