G4Media.ro

Paul Stănescu despre presupusa întâlnire cu oamenii președintelui Iohannis, relatată de Doru…

Paul Stănescu despre presupusa întâlnire cu oamenii președintelui Iohannis, relatată de Doru Bușcu: ”Nu mă aşteptam să facă jocurile murdare şi disperate ale unor colegi de-ai mei de partid. Categoric nu m-am întâlnit”

„Am citit cu uimire declaraţiile făcute aseară de Doru Buşcu… L-am întâlnit de câteva ori şi mi-a făcut impresia unui jurnalist riguros şi echidistant. Sincer, nu mă aşteptam să intre în aşa ceva şi să facă jocurile murdare şi disperate ale unor colegi de-ai mei de partid! Ar fi trebuit să ştie că teoria colaboraţionismului a fost o practică a sovieticilor… şi, totuşi, suntem în 2018, nu în anii ꞌ50… E absolut penibil şi jenant!”, arată vicepremierul Paul Stănescu într-o declarație pentru G4Media.ro.

Stănescu se referă la declarația făcută de Doru Bușcu marți seară la TVR, când acesta a spus că ”pe surse” ar fi aflat că a Paul Stănescu și Lucian Șova s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile cu ”interpuşi ai domnului Iohannis” pentru a realiza o strategie comună cu președintele. Scopul ar fi fost blocarea numirilor lui Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu la ministerele conduse de cei doi.

Întrebat dacă s-a întâlnit cu ”interpuși” ai președintelui Iohannis, așa cum a declarat Bușcu, Paul Stănescu a spus: ”Răspunsul este categoric nu”.

Doru Bușcu, directorul publicației Cațavencii, este cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Foto: InquamPhotos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Scenarita eternă. E clar că Dragnea n-a fost bine consiliat şi trebuie inventate explicaţii pentru fanii Olguţei.

 2. „În cele din urmă, a sosit şi ziua în care Snowball şi-a definitivat planurile. La şedinţa din duminica următoare, trebuia supusă la vot problema dacă lucrul la moara urma să înceapă sau nu. După ce animalele s-au adunat toate in hambarul cel mare, Snowball s-a ridicat şi, deşi intrerupt din cînd în cînd de behăitul oilor, si-a expus motivele pentru care susţinea construirea morii de vînt. Napoleon s-a ridicat să răspundă şi a declarat foarte calm că moara de vînt era o prostie şi că el, personal, le sfătuia pe celelalte animale să nu voteze pentru ea – după care s-a aşezat imediat jos; abia dacă vorbise o jumătate de minut şi părea să-i fie aproape indiferent ce efect avusese luarea lui de cuvint. Auzind asta, Snowball a sărit în picioare şi, urlînd la oi să tacă odată, pentru că începuseră din nou să behăie, s-a lansat intr-un apel pasionat în favoarea morii de vint. Pînă atunci, simpatiile animalelor fuseseră aproape egal impărţite, dar elocvenţa lui Snowball le-a cucerit intr-o clipă. in fraze fierbinţi, el le-a descris cum avea să arate Ferma Animalelor după ce corvezile înjositoare vor fi fost luate de pe spinările tuturor animalelor. Imaginaţia lui a depăşit cu mult, de astă dată, maşinile electrice de tocat paiele şi de tăiat napii. Electricitatea, a zis el, putea pune in mişcare maşini de treierat, pluguri, grape, nivelatoare de teren, secerătoare, legătoare de paie, pe lingă alimentarea fiecărui staul cu lumină electrică, apă caldă şi rece şi încălzire electrică. Cînd a terminat de vorbit, nu mai exista nici un dubiu încotro aveau să se indrepte voturile.
  Dar, exact în acel moment, Napoleon s-a ridicat şi, aruncîndu-i lui Snowball o privire lungă şi ciudată, piezişă, a scos un geamăt ascuţit, cum nu mai auzise nimeni vreodată de la el. La acest sunet, a izbucnit un lătrat ingrozitor de undeva de afară şi nouă cîini uriaşi, purtînd la gît coliere ţintuite cu bronz, au năvălit în hambar. S-au îndreptat glonţ către Snowball, care a ţişnit de la locul lui exact la timp ca să scape de fălcile lor. Într-o clipă a fost afară, iar cîinii s-au luat după el.”

 3. cand ma gandesc ca dadeam bani pe fituica lui buscu !

  • Falimentul moral si financiar al Academiei Catavencu este una dintre cele mai triste povesti de presa. Si au tradat cititorii, pur si simplu.

 4. Asta este foarte misto ( vorba lui Ilan) , Doru Buscu ziarist riguros si echidistant , senzatia de voma e maxima.
  Stimati PSD-isti o safitisi voi mincati de Dobermanii de partid pe care i-ati prasit si le-ati procurat hrana , daca cumva va ridicati importiva miinii care ii hraneste.
  Ironic , nu ?

  Asa o sa-l sfisie alde Buscu , Gidea , Chireac & Co si pe Livache cind nu o sa mai livreze. E doar o chestiune de timp.

  • Adaugati-i si pe cristoiu, nistorescu, adrian ursu si veti avea o lista mai complete a pupincuristilor care presteaza la bordelul presei romanesti, fie ca se numeste catafvencii sau,
   latrina 3 ori rtv. Sper sa vina ziua cand vor fi pusi la zidul infamiei de catre romanii cinstiti .

 5. Doru Buscu trebuie sa livreze. Terenul primit de la PMB n-a fost pe ochi frumosi.

 6. Subscriu intru totul.Imi doresc savina ziua cea mare cand vor DISPAEA parazitii pupincuristi i ai hotilor penali ciumeti rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.