G4Media.ro

Paul McCartney a decis să nu mai acorde autografe pentru că i…

Paul McCartney a decis să nu mai acorde autografe pentru că i se pare o practică ciudată / Basistul Ringo Starr nu a mai dat autografe din 2008 pentru a evita lăcomia unor oameni

După anii 1960 şi debutul The Beatles, muzicianul a dat dovadă de bunătate în timpul apariţiilor sale publice, semnându-se pe diverse obiecte ale fanilor. Acum însă, Paul McCartney a hotărât să nu mai acorde autografe, anunță News.ro.

„Mi s-a părut mereu acest lucru puţin straniu. „Uite, pot să vă scriu numele pe spatele chitanţei, vă rog? De ce? Ştim amândoi cine sunt eu”, a explicat el pentru Reader’s Digest prin Contact Music.

Îngrijorat pentru imaginea sa, muzicianul a explicat că eliminarea autografelor şi a selfie-urilor ar face experienţa mai uşor de utilizat pentru ambele părţi, dar în principal pentru el.

Precursor, bateristul Ringo Starr a interzis definitiv autografele în 2008 pentru a evita lăcomia fanatică.

„Nu mai dau autografe. Toate autografele mele sunt pe chestii pe care le-am făcut eu, care au o legătură cu mine şi care vor ajunge o operă de caritate. Nu vreau să fie vândute de oameni”, a afirmat Starr pentru Press Association.

Sursa Foto: Facebook/ Paul Mccartney

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. In titlu, Ringo o basist. Bine ca macar in articol si-a gasit locul la tobe😉

  2. Vedeti ca ati smintit-o in titlu; basist e chiar Paul Mc.Cartney. Ringo Star se ocupa cu percutia pe vremea aia. Doar ca nah…asa e cand scrii din auzite si stai prost cu memoria….Halal jurnalism ….

  3. Isi dau prea multa importanta acesti doi expirati.
    Ipocriti si prefacuti si narcisisti

  4. cu cat dai mai multe auografe, cu atat este piata mai saturata, cu atat autograful are mai putina valoare – in urmatoarea perioada valoare autografului lui mcartney o sa creasca foarte mult, ce o sa duca la o crestere a biznisului de falsificare autografelor…