G4Media.ro

Patru persoane, între care și un român, condamnate  la Londra pentru moartea…

Patru persoane, între care și un român, condamnate  la Londra pentru moartea a 39 de migranți asfixiați într-un camion / Gheorghe Nica a primit cea mai mare pedeapsă: 27 de ani de închisoare

Patru persoane, între crare și un român, au fost condamnate, vineri, în Marea Britanie, fiind acuzate de moartea lentă prin asfixiere a 39 de migranți, majoritatea vietnamezi, care încercau să ajungă în UK într-un camion, transmite thenationalnews.com.

Românul Gheorghe Nica (43 de ani) a primit cea mai mare pedeapsă, 27 de ani, în timp ce restul de șase membri ai grupului care a organizat transportul ilegal au primit pedepse cuprinse între trei și 20 de ani de închisoare.

Migranții au murit în containerul de transport în octobmrie 2019 în timp ce erau aduși în Anglia din nordul Europei de o rețea de crimă organizată care opera de peste un deceniu.

Temperatura a crescut în interiorul containerului la 40 de grade în timpul călătoriei pe mare din portul belgian Zeebrugge către Marea Britanie iar nivelul de oxigen a scăzut. Migranții și-au scos hainele de pe ei în căldura înăbușitoare și au încercat, fără succes, să iasă prin tavanul containerului.

Aceștia erau toți morți în momentul în care containerul a fost luat de un camion dintr-un port din estul Angliei. Martorii au declarat instanței că un nor de aburi a ieșit din container când șoferul a deschis ușile din spate, din cauza căldurii acumulate în timpul călătoriei.

Sursa Foto: Captură BBC

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

  1. foarte bine , sper sa crape in puscarie

  2. Criminali, avizi dupa bani si…bineinteles se declara credinciosi cu cruce de aur la gat!

  3. Reprezentant al natiei romane, antreprenor, omul viitorului.
    Parca traficul de droguri este mai rentabil financiar decit traficul de fiinte umane ( negot de sclavi)

  4. Uitati cum in 12-14 luni s-a infaptuit justitia la britanici, vs. 30 de ani +… in Romania. Putem sa radem cat vrem de UK, in Romania, dosarul intra in anul 2 de tergiversare, cu porunca sa avem incredere in justitie!

  5. Au murit 39 de gandaci invadatori, hai pa

    Nu este juridic logic sa ii condamni pentru moarte, doar pentru trafic poti, moartea fiind neimputabila si neurmarita de traficanti, logic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.