G4Media.ro

Patru minori din Suceava, condamnați la 5 ani de închisoare pentru tentativă…

Patru minori din Suceava, condamnați la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor / Sentința nu e definitivă

Patru minori au fost găsiți vinovați de magistrații Tribunalului Suceava și au fost condamnați la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o durată de 5 ani, scrie Monitorul de Suceava.

Cei patru au fost condamnați pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Soluția nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Minorii din orașul Vicovu de Sus sunt acuzați că la mijlocul lunii ianuarie 2021 s-au înțeles și organizat între ei pentru a-l atrage pe un tânăr de 19 ani într-o zonă mai izolată din oraș, unde l-au lovit cu obiecte contondente special avute asupra lor pentru comiterea agresiunii.

Persoana vătămată s-a deplasat cu bicicleta sa spre locul de întâlnire, în acest timp cei patru inculpați stabilind modul concret şi detaliat în care urma să aibă loc agresarea victimei. În momentul în care au sesizat apropierea victimei cu bicicleta, unul dintre inculpați a aşteptat ca victima să ajungă cu bicicleta în dreptul său, iar în momentul imediat următor, având pe mână o rozetă, a lovit victima cu putere, a doborât-o pe sol şi în continuare i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele în diverse zone ale corpului.

Sursa foto: Pixabay

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. România este o țară mai înapoiată, ok, dar în londra se întâmplă cuțitări zilnice între minori, bătăi, violuri, uneori sunt ucise mai mult de 2 persoane… nu știu ce să zic.

  2. Interlopia este cultura nationala in Romania si „top employer” – ii vedeti pe toate drumurile, etalandu-si masinile, tatuajele, cocalareala, mai ales in sate in care este saracie maxima.
    Despre Vicov, stim ca acolo e scoala de interlopie, tigari, Ucraina etc. asa ca nu e de mirare.

  3. Daca sunt de o etnie innaripata dati executare pe viata, asa ca bonus.
    🤮🤮🤮🤮🤮🤮💩