G4Media.ro

Patru milioane de persoane din 2,8 milioane de gospodării primesc, până în…

Patru milioane de persoane din 2,8 milioane de gospodării primesc, până în 28 februarie, cardurile de energie. Cum vor fi distribuite şi utilizate cardurile – precizările Guvernului

Patru milioane de persoane din 2,8 milioane de gospodării din România primesc, până în 28 februarie, cardurile de sprijin pentru plata facturilor la energie, arată Guvernul, prezentând care este procedura pentru utilizarea acestor carduri, transmite News.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului României se arată că, în perioada 1-28 februarie, cardurile de energie vor ajunge la 4 milioane de persoane din 2,8 milioane de gospodării, fiind prezentate categoriile care beneficiază de acest ajutor.
Cea de-a doua tranşă a ajutorului, în valoare de 700 de lei, va fi acordată în luna septembrie. Cardurile vor putea fi folosite pentru plata facturilor la electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat, pentru cumpărarea de butelii, lemne de foc, păcură sau peleţi.
În postare sunt incluse detalii legate de documentele necesare la plata facturilor, certificatul de validare a datoriei şi modalităţile de plată a facturilor.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. sute de sate din romania nu au postas…..
  la mine in cartier de 1 an nu avem postas..
  deci?

  • Deci pensionarii, handicapatii si cei cu ajutor social beneficiaza de ajutor de incalzire. Restul oamenilor care ,din diverse motive , nu au venituri peste 2000 de lei , nu au decat sa isi mai puna un cojoc pe ei. Suna cam a discriminare.

 2. Deci pensionarii, handicapatii si cei cu ajutor social beneficiaza de ajutor de incalzire. Restul oamenilor care ,din diverse motive , nu au venituri peste 2000 de lei , nu au decat sa isi mai puna un cojoc pe ei. Suna cam a discriminare.

 3. Ceva facut sa nu prea functioneze si bun sa scoata ochii la fraieri in campanie….

 4. Dacă cumpara o căruță de lemne face plata la poștă?

 5. Trebuie Factura de la Cumpararea Lemnelor . Dar eu nu o sa folosesc deloc Cardul energetic . Nu am bani , dar nici nu ma intereseaza Cardul energetic de 1400 de lei . Am sa-l pastrez Cardul Energetic , pana in Anul 2024 , pana cand Cardul Energetic isi pierde Valoarea !

 6. Daca cumparati o Caruta de Lemne , 2 Tone de Lemne , ar trebui sa cumparati Lemnele numai de la un Depozit de Lemne ca sa va dea Factura la Mana . Daca cumparati Lemnele fara Factura , la Posta va cere Factura pe Lemne , si daca Nu aveti Factura pe Lemne , Posta nu poate sa va scada Costul Lemnelor din Cardul Energetic ! Fara Factura Nu se poate la Posta !