G4Media.ro

Patriarhul Daniel a primit o medalie din partea Armatei SUA într-un eveniment…

sursa foto: captura video

Patriarhul Daniel a primit o medalie din partea Armatei SUA într-un eveniment la Patriarhie dedicat preoților militari din statele NATO

Palatul Patriarhiei Române găzduiește o conferință dedicată preoților (capelanilor) militari din țările membre NATO și ale Parteneriatului pentru Pace, potrivit unui anunț al agenției Basilica.

Cu ocazia evenimentului, organizatorii i‑au oferit Patriarhului Daniel emblema de onoare, medalia reprezentativă a conferinței și emblema de onoare din partea Comandamentului European al Forțelor Armate ale Statelor Unite ale Americii (USEUCOM).

Delegați din 35 de țări discută despre misiunea capelanului militar într-un eveniment anual care are loc pentru prima dată în România, la Palatul Patriarhiei.

Conferința militară a Capelanilor Șefi din țările membre NATO și ale Parteneriatului pentru Pace este organizată de Secţia asistenţă religioasă din cadrul MApN împreună cu Comandamentul European al Forțelor Armate ale Statelor Unite ale Americii (USEUCOM).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. In ce război a fost mustăciosul asta din Harry Potter?

 2. Nenicul asta e și preot militar? Dar care e diferența între ăla militar și cel civil? Are grad și ia bani și de la armata și de la stat? Tot la 40 de ani iese la pensie? Daca da, din ce cauza iese așa devreme? ( vb aia, el slujește pe Dumnezeu, nu trage cu pușcociul)

 3. Trotinetele, dans.

 4. Păi după 40 de ani de rusă cică ar fi învățat engleză. Asa e faraoane??

 5. La arme, ierarhi Români, la arme!
  (Si sa nu-l uitam pe nemuritorul, ca toate celelalte personaje din Svejk, Feldkurat Otto Katz)

 6. Ca si informator de securitate,nu a primit nimic???

 7. Să-i dea medalie, că dacă își mută americanii și rușii confruntarea din Ucraina la noi, nu el va suferi, ci noi. El va sta bine, sănătos, prin vreo ascunzătoare sigură, cu banii și coroanele lui. Oamenii simpli suferă mereu, șmecherii primesc medalii.

 8. Daniel Albul a luptat cu Diav0lii din capul lui

 9. Nah, ciudă ție. Acu e centura albă lvl 5000 si cu medalie. O sa moara kiril de ciudă. 😈😈😈

 10. O medalie….era mai bun un Mercedes!