G4Media.ro

Patriarhia se implică în campania de vaccinare: a trimis tuturor ierarhilor broșura…

Patriarhia se implică în campania de vaccinare: a trimis tuturor ierarhilor broșura oficială ”Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA – Gratuită, Voluntară, Sigură”

Patriarhia Română a trimis tuturor ierarhilor Bisericii Ortodoxe broșura informativă ”Vaccinarea împotriva COVID-19 în România – Gratuită, Voluntară, Sigură”, document emis de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea, potrivit unui comunicat al patriarhiei.

Comitetul național este un organism interministerial coordonat de premierul României. Broșura a fost trimisă tuturor cultelor religioase din România.

”Acest material informativ a fost transmis în această perioadă tuturor ierarhilor din Patriarhia Română. În acest sens, nu în altul, Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la această vaccinare. Opțiunea pentru vaccinarea cu actualul vaccin anti-Covid trebuie să se configureze pentru fiecare dintre noi în cadrul limpede al unei serioase, substanțiale informări, nu dezinformări, evitându-se astfel zona speculațiilor excesive și a extremelor. Doar cineva bine informat din surse sigure, credibile, validate instituțional, poate lua o decizie adecvată, menită să îi protejeze sănătatea personală și pe a celor din jur”, arată Patriarhia Română în comunicatul citat.

Foto: Patriarhul Daniel (Sursa: Basilica.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Vadim avea o vorba, nimic nu e mai scump decat ce este gratuit..

 2. Degeaba bai tataie. Eu nu mă vaccinez. Și spre nemulțumirea multora care se vor vaccina, va anunț pe aceasta cale că nu voi lua niciun covrig :)))))))))

  • Au mai zis și alții așa, unii mai norocoși au scăpat, alții sunt pe lumea ailaltă

   Poate ești tânăr și nu-ți pasă dar cei din jurul tău ce vină au?

 3. Ura!!! Au intrat banii in cont!!

 4. Mda, noroc cu Papa că o sfinţit vaccinul că altfel şi azi vorbeam încă de cipare deşi înainte de aceste momente de lumânare avui o întâmplare de nu mă pot abţine să nu v-o povestesc.
  Ioi maica precistă a tuturor cipurilor o intrat 666-le în telecomanda mea măi că o scăpai şi toată se desfăcu şi ce văzui măi oameni buni, „CIPUL MĂI”, era acolo măi şi nu ştiui.
  Sunai repede la popă să vină cu exorcizarea măi şi veni măi şi dădu cu aghiasma măi şi minune mare măi că cum scoasei cipul măi nu mai prindea Antena 3 măi, de cruci îmi făcui şi aşa văzui cipul al cui fu.
  Ioi doamne ce mă speriai şi televizorul îl desfăcu şi ce văzui „ERA TOATĂ OASTEA IADULUI ÎNĂUNTRU MĂI CĂ ŞI-O FĂCUT CUIB ÎN TELEVIZORUL MEU CĂ NUMAI CIPURI ERAU”, ioi doamne şi cum aşa speriat cum eram repede un specialist sunam şi depanatorul veni şi mă linişti că acuma mai nou sunt cipuri ruseşti care nu are nimica de-a face cu cele din vest.
  Nu râdeţi măi că mi-au infestat şi celularul că şi acolo găsi cipul măi de mă dusei la Papă şi mă linişti că vaccinul e sfinţit de la dumnezeu de nu rezistă cipul în el.
  Ioi doamne dar e amuzantă propaganda asta de evul mediu că nu ne-am distrat aşa de mult timp iar dacă noi ne distrăm aşa de bine oare cât de amuzanţi sunt electroniştii deşi nu îi văd prea bine că deja îi vedem urmăriţi şi arşi pe ruguri…..glumiţi voi glumiţi dar închipuiţi-vă pe Soaşoaca cu poalele în cap cum vă fugăreşte cu crucea în timp ce îşi face un selfie să o vadă fanii şi veţi înţelege ce vorbim.

 5. S-a omis ce este mai important, vaccinarea se face fără ac, doar prin puparea obiectelor sfințite de un popă autorizat de Patriarhie.

  • Buna observatie, se pare ca BOR e cu musca pe caciula si si-a dat seama ca a infectat mii de enoriasi cu pupatul lor, si alta e ca e criza de bani iar ratele la banca trebue platite lunar, si de unde sa ia bani daca nu de la enoriasii bogati si darnici. Chiar sunt penibili astia din BOR, nu le-a ajuns ca au intrat in politica, educatie si invatamint, acuma mai calca si prin medicina

 6. Multumim frumos ,noi santem sanatosi si la corp si la cap.Vaccinul e pentru elite ei trebuie sa traiasca sa ne vada pe toti subjugati.

 7. Elvetia antreneaza cei mai buni agenti odessa

 8. @Mirela de la impins vagoane mai fa si tu o pauza si meri si freaca biela- manivela lui Bozan sa straluceasca in soare !

  PS. Bibliografie : Alexandru Sahia, Uzina vie

 9. Un gest normal.
  Daca l-ar da afara pe Teodosie, i-as lauda.

 10. Banul, ochiul dracului!

 11. Care-i problema ta bai inginere ? Vaccinează-te bai nene. Nu sunt obligata sa fac ce face turma . Din partea mea , puteți să vă și drogați . Nu sunt cobaiul nimănui . Daca tu ești kkt pe tine de frica , atunci pune mâna și vaccinează-te. Hai te pup pe portofel și tu pe mine unde nu bate soarele

  • Dupa toate aparentele nu exista un astfel de loc. Dupa cum iti pui poalele-n cap…

 12. Când trebuiau să vorbească au tăcut acum invers.
  Voi bate păstorul și voi risipi turma.
  Ce uită Daniel este că într-o zi va raspunde pentru acestea.
  Cand ai morți în dulap te duci la manastire nu te bagi în chestiuni extracuriculare.
  Pe vremuri un episcop de buzau se lăuda că este colonel de securitate.
  Dacă el era colonel trageți voi concluzia.
  Nadejdea nu-i la oameni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.