G4Media.ro

Pasajul Unirii, închis luni noaptea pentru lucrări de mentenanță / Duminică noaptea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Pasajul Unirii, închis luni noaptea pentru lucrări de mentenanță / Duminică noaptea a fost oprită lumina în pasaj pentru înlocuirea unor componente electrice deteriorate

Primăria Sectorului 4 anunţă lucrări de mentenanţă la nivelul Pasajului Unirii. Circulaţia rutieră în interiorul tunelului va fi restrictionată pe ambele sensuri de mers, luni, între orele 23:30 – 05:00, scrie news.ro

”În intervalul orar mai sus menţionat, traficul rutier în zonă va fi dirijat de către agenţii Poliţiei Locale Sector 4”, precizează primăria Sector 4.

Săptămâna trecută, Primăria Sector 4 anunţa că a obţinut, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, acordul de principiu pentru restricţionarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în zona Pieţei Unirii.

Duminică noaptea, vreme de mai multe ore, Iluminatul în interiorul Pasajului Unirii a fost oprit pentru înlocuirea unor componente electrice deteriorate, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, citat de TVR.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. Componentele electrice s-au deteriorat din cauza accidentelor, sau au iesit deja din garantie?

 2. Numai belele la pasajul asta dupa ce Baluta (PSD) a tocat 12 milioane de euro, iar rezultatul e ca e mai prost ca inainte!
  Accidente, campioane si autocare blocate, un mort, mai multi raniti, lumina nu merge etc.
  Afacere clasica PSD, s-au sifonat milioane de euro, iar coruptia a ucis din nou…

 3. Trăiască dom primar Băluță. Mulțumim că nea-ți angajat pe toată familia la primărie și la Poliția Locală. Cu 10 clase nu te angajează nimeni nicăieri, dar dom primar și PSD ne dă 6.000 pe lună net, plus bonuri, zile libere și vaucere de vacanță.
  V-ă votăm cu toată familia și data viitoare. Multă sănătate vă dorim!

  • Sunt de acord, respect dl primar Baluță, plus ca ridica cele mai multe mașini parcate neregulamentar din București, restul primarilor dorm