G4Media.ro

Partidul Mişcarea Populară organizează congres pentru a alege noua conducere

Partidul Mişcarea Populară organizează congres pentru a alege noua conducere

Partidul Mişcarea Populară organizează, duminică, la Sinaia, congres pentru alegerea noilor structuri de conducere, relatează News.ro.

Reuniunea membrilor PMP va începe la ora 12.00, la un hotel din Sinaia.

Numărul de participanţi a fost dimensionat pentru a respecta măsurile impuse de pandemie, iar delegaţii PMP din întreaga ţară şi diaspora vor vota electronic.

La Congresul PMP se va candida pe moţiuni, singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida împreună cu o echipă fiind prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu.

PMP a ratat intrarea în Parlament, la alegerile parlamentare de anul trecut nereuşind să întrunescă pragul electoral de 5%. La Camera Deputaţilor PMP a obţinut 4,82% din voturi, iar la Senat 4,93%.

Imediat după alegeri, liderul formaţiunii Eugen Tomac a demisionat din funcţie, anunţând că-şi asumă rezultatul.

PMP continuă însă să activeze în administraţia locală, având, după alegerile locale de anul trecut, peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri judeţeni şi consilieri generali ai Capitalei şi 49 de primari.

Sursa: News.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. „Partidul Mişcarea Populară organizează congres…”

  Încă nu s-a desființat?!… Este un partid personal al d-lui T Băsescu, iar cariera politică a domniei-sale s-a încheiat.

  Poate fuzionează cu Pro România, sau cu ALDE, după care se desființează/dizolvă împreună.

 2. P.M.P., o cloacă ce trebuie să dispară.
  Definitiv!!!

 3. In sfârșit , credeam că nu mai apuc momentul .Cu toții trebuie să participăm , propun pentru funcția de președinte al PNP pe cel mai cinstit dintre candidați : Doamna Elena Udrea Gabriela .Ah ce-mi mai tremură mâna de emoție !

 4. @Marcel Radulescu: poate ca acum e momentul tau! Nu-l rata!! 🙂

  Partea buna cu congresul PMP este ca nu au restrictia cu prezenta fizica pentru vot, odata ce intra cu totii intr-o cabina telefonica! 💡

 5. Ce conducere…care partid? Dacă nu o aduceți șefă pe Nuți degeaba faceți congres…Nuți spaima …uți

 6. A ieșit PMP-ul și a intrat AUR. Dacă ar fi intrat și PMP-ul in parlament poate UDMR-ul nu mai intra la guvernare. Dacă ar fi fost de ales intre supraviețuirea dintre ALDE, PRO-Romania și PMP totuși PMP-ul era de salvat. Nu că aș avea vreo simpatie pentru partidul ăsta dar i-as fi preferat in locul AUR care mi se par cei mai periculoși. Sper că nu voi apuca în viața asta sa ajungă un partid ca AUR sa preia frâiele puterii.

  • Fuziunea pemepe cu haur este Inevitabila

  • Servus, @un domn!è
   E și la tine soare la fel de puternic sau doar in văgăuna mea s-a concentrat tot ca să mă ajute să fac economie de gaz lampant ? Că dacă și la tine aruncă măcar câteva raze, asta inseamnă că nu mai avem mult de așteptat până la momentul la care să ne potolim setea…

  • @Scara
   Servus
   Le am pus la rece, pe Ciucaș

 7. Din câte am înțeles la PMP devine automat Președinte candidatul care rămâne in picioare după mai multe runde de „pahar-viteză”, iar Secretar General devine, tot automat, chelnerul responsabil cu buna desfășurare a…scrutinului…

 8. Asta, Diaconescu, nu a candidat impotriva lui Geoana, Ponta si alti, la congresul PSD din 20 februarie 2010. Si, a trebuit sa renunte, chiar in timpul discursului in favoarea lui Geoana, datorita santajului lui Vanghelie, care cu o noapte inainte de congres, il fotografiasera ,,oamenii” lui Vanghelie pe Diaconescu, deghizat iesind dintr-un bordel din Bucuresti. Iar, victoria, presedinte al PSD, a fost nu a lui Geoana sustinut de Vanghelie ci a lui Ponta, cu tot ce a urmat pana in ziua de azi.

 9. O adunatura de viermi acolo in cotetzul ala numit PMP

  • Elegant Spus Viermi!
   Utilitatea viermilor este dovedita la pescuit, or, ceea ce este, a fost, va exista la pemepe sunt doar Otrepe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.